September wishlist - EVA ♡ LIFE

September wishlist

21:15:00


Podzim je moje nejoblíbenější roční období, což taky znamená, že dost těžko odolávám všem těm svetříčkům a kabátkům, které je objevují v nových kolekcích. Proto jsem se rozhodla, že si udělám seznam věcí, které potřebuji (spíš bych chtěla) nejvíc. Tady jse zatím jenom oblečení, kosmetiku a doplňky budu dělat zvlášt. :)

1) Už druhým rokem se snažím najit vestičku z nepravé kožešiny, ale zatím jsem nikde nenašla takovou, která by byla přesně tak dlouhá, jak bych chtěla. Před pár dny jsem ale jednu viděla v HM, tak si ji co nejdřív musím jít vyzkoušet.
2) Druhou věcí, kterou si budu co nejdříve pořirovat zcela určitě, jsou lesklé černé kalhoty. Mám sice už dvoje takové legíny, ale vždy se mi za pár týdnů trošku vytáhly.
3) Další věcí jsou hnědé kotníčkové boty na podpatku, tady na fotce jsou jedny také z HM, jenom mi vadí, že nejsou kožené. Kdyby jste věděli, kde bych podobné botky sehnala, tak mi to můžete napsat do komentářů :)
4) Přesně ty samé podkolenky mám v tmavě modré a černé, byl to můj oblíbený doplněk před několika lety, ale letos bych je chtěla zase začít nosit, k oxfordkám a high-wasted krataskům mi přijdou úplně ideální.
5) Vlněných svetříků mám sice dost, ale žádný v krémové barvě. Časem bych chtěla koupit ještě podobný vínový.
6) Poslední věcí, kterou se odhodlávám si koupit jsou tepláčky Hollister, mám mikinu stejné barvy, ale vždy mi přišlo docela dost za ně dávat skoro dva tisíce.. Na druhou stranu, všechny Hollister věci, které už mám, jsou opravdu kvalitni, takže snad nebudu litovat :)

To by z oblečení mělo být všechno, co si plánujete na podzim koupit Vy? :)

You Might Also Like

0 komentářů

NÁVŠTĚVNOST ♡

SUBSCRIBE ♡

Follow on Bloglovin