A little bit of shopping - EVA ♡ LIFE

A little bit of shopping

13:39:00

Ahoj,


dnes mám pro Vás článek, ve kterém bych chtěla ukázat pár věcí, které jsem si poslední dobou koupila nebo je dostala. Dvě věci z toho jsou z mého zimního wishlistu, který jsem dávala na blog pár dní zpět. Konečně jsem si koupila holinky z The Adress Idea, po kterých jsem koukala už od minulé zimy. Rozhodla jsem se pro tmavě stříbrné cvočky, protože je může lépe kombinovat a hlavně zlaté má strašně moc lidí. Další věcí je černý kabátek z Promod, ještě jsem ho nikde neměla, ale když jsem si ho zkoušela, tak bych strašně příjemný a teplý, má totiž uvnitř kožíšek. Koupila mi ho mamka, jeden i pro segru a pro sebe ten samý v bílé barvě a udělala mi s ním velkou radost.









Mám tady i pár věcí z kosmetiky. Pigmenty a štětec 217 od MAC jsem dostala od přítele, je vážně úžasný a už konečně chápu, proč všichni štetce od MAC tak vychvalují. Pigmenty jsem zatím použila jen párkrát, protože práce s nimi zabere víc času a hlavně si je chci šetřit. Potom jsem vyzkoušela novou čisticí pěnu od Biodermy a musím říct, že je to ta nejlepší, kterou jsem zatím vyzkoušela, odstraní úplně všechno a a má nezvyklou konzistenci, vypadá úplně jako šlehačka. Pěnu od Nivea pro citlivou plet' jsem si koupila už po několikáté, mám doma i modrou pro normální plet', jsem s ní spokojená, ale Bioderma mě nadchla mnohem víc, ale jako její levnější alternativu bych ji určitě doporučila. Na paletku profesionální stínů budu psát v blízké době samostatnou recenzi, tak si na ni určitě počkejte:) Taky se už delší dobu snažím najít perfektní nude rtěnku, ale pořád se mi nedaří ji najít. Nikdy si nezkoším testery a snažím se odhadnout odstín jen tak od oka, protože musím myslet na to, kdo ji asi tak zkoušel přede mnou. S barvou 03 z kolekce Kate od Rimmelu jsem spokojená, nosím ji přes den, ale chci si koupit ještě jednu o odstín světlejší, protože ta by byla dokonalá, ale bohužel ji nemůžu nikde sehnat. Na masku od Lush jsem nedávno psala recenzi, tak se na ni můžete podívat tady








Co nového jste si v poslední době koupili Vy? Budu moc ráda, když mi napíšete, jestli máte s některými z produktů v článku zkušenost:) A co říkáte na zimní počasí a sníh? :)


You Might Also Like

15 komentářů

  1. Pekné vecičky. Ja by som potrebovala gumáky na leto na festáky, ale odmietam tie otrasné obyč čierne, biele alebo kvietkované a tak isto si neviem predstaviť dať za takú vec neviem aké peniaze. Inak holinky znie oveľa lepšie ako gumáky :)
    Ja teraz používam "šľahačku" od Himalaya Herbals, ale nepríde mi ako niečo extra. Je fajn. Umývanie je s ňou sranda, ale žeby mi nejak pomáhala nevidím.
    Inak tie odkazy v článku by bolo dobré podčiarknuť, zvýrazniť alebo niečo. (To len tak, že človek vidí, že tam je niečo na čo má kliknúť).
    Neviem ako u vás, ale u nás nemáme zimné počasie. Jeden deň sneží, druhý deň prší... Takže radšej by som už brala jar, leto ako takúto "zimu".
    Ja som si rúže skúšala na ruke. Nie je to ono, ale lepšie ako nič. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Lepšie gumáky ako z toho obchodu si si nemohla kúpiť!! <3

    OdpovědětVymazat
  3. mam podobne holinky:) jsou skvele:P

    PS: Zvu te na svoji giveaway na mem blogu:)
    http://bridgeofmemories.blogspot.co.uk/2013/12/slim-t-shirt-giveaway.html#comment-form

    OdpovědětVymazat
  4. "holínky" jsou fantastický ! :) Ty pigmenty od Mac vypadají zajímavě !

    Nicole blog

    OdpovědětVymazat
  5. mám podobné holínky , o těchto jsem také uvažovala;))

    OdpovědětVymazat
  6. same uzasne veci hned by som vsetko brala!

    Posledne dva dni Nobilis Tilia giveaway, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/01/novorocna-nobilis-tilia-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  7. Holinky sú dokonalé, tiež som si chcela kúpiť, ale nakoniec som si ich ešte nekúpila:D
    a rúž od kate zbožňujem! mám rovnaký odtieň:)

    OdpovědětVymazat
  8. Nákupy skvělé, ikdyž mě zrovna holinky moc neoslovily..:/ ale pokud se to někomu líbí, tak proč ne ;)

    OdpovědětVymazat
  9. Wow, tak to su ake kusky, kludne sa priznam, ze by som si kazdy jeden vedela predstavit aj u seba! ;)

    OdpovědětVymazat
  10. ty holinky mam taky akorád se cvočky ve předu, jsou nejvíc praktickééé !!!

    OdpovědětVymazat
  11. krásné věci sis pořídila :)

    OdpovědětVymazat
  12. Ten rúž mám aj ja :) Zbožňujem rúže z tejto edície :)
    L a - S i s s i

    OdpovědětVymazat
  13. krásne čižmy :) hned by som brala :)
    Beauté Caresse

    OdpovědětVymazat
  14. Opravdu krásné kousty:) tu masku od lush si chci taky pořídit ,ale pořád váhám tak uvidíme:)

    OdpovědětVymazat
  15. Krásne veci :)

    http://victorys-diary.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat

NÁVŠTĚVNOST ♡

SUBSCRIBE ♡

Follow on Bloglovin