Mask of Magnaminty - EVA ♡ LIFE

Mask of Magnaminty

16:00:00

Zdravím,

nedávno jsem se zastavila v Lush a kromě několika mýdel jsem si odnesla domů i slavnou Mask of Magnaminty. První věcí, která mě na ní zaujala, byla její vůně, které je hodně silná svěží mentolová. Normálně to není moje oblíbená vůně, tahle mi vůbec nevadila, nejspíš to bude tím, že jsem z ní cítila i její další složky. Hned ten večer jsme ji se sestrou vyzkoušely a okamžitě po nanesení na plet' začala dost studit a maličko pálit, ale to naštěstí za chvilku přestalo. V návodu píšou, že by se měla nechat působit 15-20 minut, než zaschne a potom ji smýt vodou. Už po deseti minutách mi dělalo problém mluvit, protože po chvilce na pleti drží opravdu ukázkově.





Tato maska je ručně vyráběná z máty, čínského jílu, mletých fazolek aduki, pupalkových semínek, bentonitového gelu, medu a vanilky. Obsahuje jen přírodní složky, ostatně jako všechny produkty Lush. Doporučuje se používat ji až třikrát týdně, ale to je podle mě až příliš často, hlavně pokud máte citlivější plet'. Po umytí masky byla plet' krásně hebká, dokonale vyčištěná a měla jsem stažené póry, což mi vydrželo až do druhého dne a je to pro mě velké plus. Maska se může používat i na dekolt nebo na záda, ale to jsem zatím nezkoušela.




Na každé krabičce je taky obrázek toho, kdo ji vyráběl a doba spotřeby. Protože to není čerstvá maska, tak vydrží tři měsíce a když ji dáte do ledničky, tak se její trvanlivost prodlouží nejméně o měsíc.



Kupovala jsem ji v Palladiu za 185Kč/80 ml a prodávají ji i ve větším balení za 320Kč/230 ml. Poštovné je docela drahé, ale zase k nákupu vždy dostanete vzorek nějakého jiného produktu. Nepatří mezi nejlevnější masky, ale když ji porovnáme s ostatními od Lush, tak je to určitě jedna z nejlevnějších. Já jsem s ní moc spokojená a určitě bych ji doporučila. Budu ráda, když mi napíšete do komentářů, jestli s ní máte zkušenosti a jaké jsou Vaše oblíbené masky a jaké mi poradíte :)

You Might Also Like

15 komentářů

  1. Tuhle jsem ještě neměla, ale měla jsem čerstvou Zelinku, a tu mám fakt ráda.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tohle je moje první maska od Lush, na tu tvojí se taky podívám příště:))

      Vymazat
  2. Moje oblíbená maska. Zrovna nedávno jsem si kupovala také nové balení. Je jediná věc z Lush co si teď kupuji opravdu pravidelně :)
    http://angellovely-things.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Doufám, že s ní budu taky spokojená, hned přede mnou si ji jedna slečna kupovala taky, asi je dost oblíbená:)

      Vymazat
  3. Super článek. Masky od Lushe mají skvělou pověst, chtěla bych vyzkoušet toho "válečníka" na problematickou pleť. Jen mám paládium trochu z ruky :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc:)) já naštěstí nemám tak moc problematickou plet', ale stejně bych chtěla vyzkoušet i další masky:)

      Vymazat
  4. Já jsem jí nezkoušela, ale láká mě to moc. Protože póry nestáhne skoro nic, tak mě vážně oslovila. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mě to na ní právě taky dost překvapilo, určitě ji vyzkoušej :))

      Vymazat
  5. Vzdy ked som v Lushi tak nejako vaham nad touto maskou, ale teraz som sa definitivne rozhodla, ze ked sa tam najblizsie dostanem tak si ju naozaj zaobstaram! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já jsem nad ní taky dost dlouho váhala, ale jsem vážně ráda, že jsem si ji nakonec koupila:))

      Vymazat
  6. Už se naní taky chystám, četla jsem o ní jenom dobré a už me zaujala i u nich v popisu :)

    http://nicolexs.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to já právě taky:) chtěla bych vyzkoušet i další masky, snad budou stejně dobré:))

      Vymazat
  7. S touto maskou jsem byla moc spokojená a musím si určitě pořídit další kelímek. Ani nevím, jestli mi pořádně vyčistila pleť, ale cítila jsem se taková svěží :D Ten pocit za to stojí :)

    OdpovědětVymazat
  8. přesně tak, hlavně prvních pět minut, kdy tak příjemně chladí :))

    OdpovědětVymazat
  9. tuhle masku už z povzdálí pozoruji mooc dlouho, pořád se nemohu odhodlat k její koupi - ale tvoje recenze mě nakopla si jí objednat :) jen asi počkám na Vánoce, abych to spojila i s nákupem dárků v podobě balistiků <3 :)

    OdpovědětVymazat

NÁVŠTĚVNOST ♡

SUBSCRIBE ♡

Follow on Bloglovin