Jarní novinky od Yves Rocher - EVA ♡ LIFE

Jarní novinky od Yves Rocher

15:07:00

Krásné odpoledne,

dnes mám pro Vás jeden kosmetický článek, ve kterém představím několik nových produktů z různých řad od komestické značky Yves Rocher. Sama jsem na vyzkoušení dostala projasňující pudr, který se spolu s výrobky ze stejné řasdy začne prodávat 10. března. Vyzkoušela jsem ho jen několikrát, zatím jsem s ním moc spokojená, podrobněji o něm budu psát v další recenzi, až budu mít delší dobu na vyzkoušení. Z celkové spolupráce s YR mám opravdu radost, dostala jsem ten správný odstín, který bych si sama vybrala a slečna, se kterou komunikuji, je moc milá, což bohužel u jiných značek nebývá úplně pravidlem, vždy mi hned odpoví a často dostávám různé informace o novinkách ještě než se dostanou do prodeje. 



Mám tady několik fotek i s popiskem, který jsem k produktům obdržela. Jestli Vás budou zajímat ceny nebo cokoliv jiného ohledně techto produktů, tak mi napište do komentářů nebo na mail, moc ráda Vám odpovím. Taky mi napište, co Vás zaujalo a jestli si něco plánujete koupit. Mně se osobně nejvíc líbí makeup a projasňující tužka, určitě je vyzkouším hned jak se dostanou do prodeje :)

                                  

Nová exkluzivní řada Rostlinné kosmetiky Yves Rocher obsahuje Rozjasňující make-up, který obsahuje prvnívyhlazující perleť s růžovým voskem. Ta opticky upravuje pleť, jež získává okamžitý mladistvý vzhled a umožňuje také lepší přilnavost make-upu k pleti, takže make-up zůstává tam, kde má být, nehromadí se ve vráskách a nezvýrazňuje je, a jednotně odráží světlo! Make-up doplňuje Projasňující opravná tužka a Projasňující pudr. Tato nová řada dekorativní kosmetiky je v prodeji od 10. března 2014.

                            

Nová vůně Třešňový květ zachycuje moment, kdy se procházíte za slunečného jarního dne mezi rozkvětlými třešňovými stromy… cítíte pohodu, svěžest, lehkost a jemnost v jediném prožitku. Nová vůně řady Un Matin au Jardin je v prodeji jako Toaletní voda, Sprchový gel a Tělové mléko. Je v prodeji od 31. března 2014.

                                           

Dodejte své pleti více energie a omlaďte ji s  řadou Elixir 7.9. Používejte Intenzivní omlazující sérum pod denní péči (na normální a smíšenou, suchou nebo citlivou pleť), péči doplňte Roll-onem proti kruhům a váčkům pod očima a před spaním naneste Noční omlazující péči, která pečuje o Vaši pleť během spánku. Novinka Noční omlazující péče bude v prodeji od 27. ledna 2014.
          
                                              


Dalším produktem je kosmetika z nové řady Sebo Végétal Rostlinné kosmetiky Yves Rocher. Díky využití prášku ze šišáku bajkalského, vysoce účinné čistící látky, je smíšená až mastná pleť opět sjednocená a dokonale matná. Pleť je zbavena nadměrného množství kožního mazu a může znovu volně dýchat. Tato řada bude v prodeji od 27. ledna 2014.

                                                                 
Nová řada Energie Homme je přizpůsobená náročné mužské pokožce. Složení produktů spojuje výtažky ze dvou rostlin – guarany a rakytníku řešetlákového, které mají prokazatelné účinky proti stárnutí a únavě pleti. Řada obsahuje Péči proti stárnutí, Dezinkrustační gel na unavenou pleť, Hydratační gel na unavenou pleť, Krém proti vráskám a kruhům pod očima. Tato nová kompletní řada pánské kosmetiky je v prodeji od 10. března 2014.





You Might Also Like

1 komentářů

NÁVŠTĚVNOST ♡

SUBSCRIBE ♡

Follow on Bloglovin