Vánoce 2014 - EVA ♡ LIFE

Vánoce 2014

15:18:00

Letošní Vánoce pro mě byly a pořád jsou hlavně ve znamení učení na zápočty a na zkoušku z lékařské chemie. Je to můj první semestr na vysoké a pořád se tak nějak dostávám do toho obrovského kvanta učení, které musím zvládnout. 
Jinak jsem si ale Vánoce ale samozřejmě užila, všechen můj volný čas se snažím trávit s přítelem, už proto, že se normálně vidíme většinou jen o víkendech. Taky jsme byli s rodinou v Drážd'anech, kam jezdíme těsně před Vánoci každý rok. 
Mám tady taky pár fotek dárků, které jsem dostala. Některé z nich jsem si sama přála a spousta z nich byla překvapení, mám radost, když lidi nad dárky přemýšlí a dají si práci s tím něco vybrat.
Na nový rok si žádná předsevzetí nedávám, protože mi to nepřijde úplně chytré, podle mě by měl mít člověk pořád nějaké cíle, ke kterým by měl jít a postupně je splňovat a je jedno jestli s tím začne na Nový rok nebo v létě.. A jak to máte Vy? Taky na Vás čekalo pod stromečkem nějaké překvapení? Moc ráda si to přečtu v komentářích.

Všem přeji hodně štěští do nového roku!








You Might Also Like

15 komentářů

  1. Mala si krásneho ježiška :) A hlavne veľmi štedrého :) Tak ti prajem veľa úspechov pri skúškach :) Lovely Beauty Book

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné dárky :-) Moc se mi líbí hodinky :-)
    SVĚT KOSMETIKY

    OdpovědětVymazat
  3. Dostala jsi hrozně krásné dárky!!! Takové, které by potěšily snad každou ženu! Hlavně ty hodinky se mi hrozně líbí <3.
    Já jsem letos dostala zrcadlovku a k tomu od babičky s dědou objektiv, takže jsem hrozně nadšená a šťastná. Od maminky pak nějakou tu kosmetiku, kterou bych si sama jen tak přes rok nekoupila. Největším dárkem pro mě ale bylo, když jsem tatínkovi dala rámeček s fotkama, kde jsem byla ještě malá a jeho to hrozně dojalo. :) To mě prostě dostalo nejvíc.
    Jinak ti přeji šťastný nový rok!!!! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju moc! právě objektiv je jedna z věcí, kterou bych si v blízké době taky ráda pořídila. Fotky jsou vždy úžasný dárek :)

      Vymazat
  4. Krásne vecičky, hlavne tie hodinôčky,ktoré sú fantastické :*
    O mojich darčekoch si môžeš prečítať tu http://bynicka.blogspot.sk/2014/12/cim-ma-jezisko-prekvapil-tento-rok.html
    Prajem ti Šťastný Nový rok ;)

    OdpovědětVymazat
  5. Tak ať ti jde to učení dobře! jinak jsi dostala moc hezké dárky. Lak vypadá skvěle. Krásný Nový rok!
    BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  6. Jeee ten termohrníček je nádherný.

    OdpovědětVymazat
  7. Great blog. Maybe want folloe each other? If yes, just follow me and i follow you back :)
    xoxo
    http://smellofpeony.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  8. ta vzorovaná šála^^
    Zvu vás všechny na mou Giveaway o voňavé ceny :-)

    OdpovědětVymazat

NÁVŠTĚVNOST ♡

SUBSCRIBE ♡

Follow on Bloglovin