Bahenní čistící maska Ahava - EVA ♡ LIFE

Bahenní čistící maska Ahava

12:02:00


Krásný den, 
dnes mám pro vás recenzi na jeden produkt, který jsem během posledního měsíce zařadila mezi oblíbence v péči o plet'. Určitě jste už o značce Ahava slyšeli, četla jsem na tuhle Purifying Mud Mask už několik recenzí a byla jsem zvědavá, jak bude vyhovovat mně. 




Čekala, jsem, že bude mít výraznou vůni, ale podle mě je spíš úplně bez parfemace. Po nanesení na plet' má světle zelenou až šedou barvu a obsahuje malé částečky, neco jako kuličky v peelingu. Já ji na obličejí nechávám do té doby než úplně zaschne, což je asi dvacet minut. 



A jak na mě působí? Protože se mi v posledních měsících celkem zhoršila plet' (určitě kvůli škole:)), tak jsem se o ni začala starat celkově o něco víc a tato maska mi s tím určitě pomohla, funguje na mě podobně jako Mask of Magnaminty, která mi nedávno došla, takže ji dokázala skvěle zastoupit. Snižuje výskyt černých teček a hlavně mám po ní pocit, že jsem obličej hodně důkladně vyčistila. Je vhodná i pro citlivou plet', obsahuje antioxidanty, odstraňuje z pokožky maz a krásně rozjasňuje, takže bych ji doporučila použít spíš ráno před nanesením makeupu. Je potřeba jí nanést docela dost, po měsíci používání mám pryč asi třetinu. Jsem s ní určitě moc spokojená a můžu ji doporučit pro všechny typy pleti.


Balení obsahuje 100 ml a můžete ji koupit třeba tady za 530 Kč. 
Máte s touto značkou zkušenost? Jaká je vaše oblíbená čistící maska?

You Might Also Like

3 komentářů

  1. Já používám čisticí vody nebo jsem měla i čisticí gely :) Tak to je super, že jsi s ní spokojená

    OdpovědětVymazat
  2. No, nestojí zrovna nejmíň, tak je fajn, že jsi spokojená. Já tuto masku vidím poprvé. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. tuhle znacku neznam, ja masky temer nepouzivam, ale chtela bych zacit, jen jsem na to lina :-D

    Soutez o prednabitou kartu do HM za 1 000 Kc ;)
    http://rachel-roo.blogspot.cz/2015/04/velikonocni-soutez.html

    OdpovědětVymazat

NÁVŠTĚVNOST ♡

SUBSCRIBE ♡

Follow on Bloglovin