Month in pictures | update - EVA ♡ LIFE

Month in pictures | update

13:25:00

Posledních pár týdnu je tady o dost míň článku, než bych chtěla. Je úplně zbytečný se na cokoliv vymlouvat, ale u mě je hlavním důvodem škola. At' se to někomu líbí nebo ne, tak medicina prostě je celkem časově náročná, pro mě hlavně psychicky a někdo to všechno prostě zvládá líp, někdo o něco hůř. Ted' mi začíná období zápočtů, což sice není změna, protože průběžné testy píšeme skoro pořád, ale už za pár dní je tady popitevák z Topografické anatomie a toho se všichni bojíme asi zatím nejvíc. Tak mi držte palce, at' to dobře dopadne.



Nejdřív jsem si myslela, že těch fotek bude jen pár, ale přece jenom už je to několik týdnů, co jsem postovala random fotky a pár se mi jich nakupilo. Byla jsem na koncertě Justina a upřímně moc nadšená z toho nejsem. Vždy jsem chodila hodně na koncerty, ale já jsem prostě zvyklá být dole u pódia pořádně si to užít, vždycky jsem chodila na skupiny jako Simple Plan, Green Day, 30 Seconds to Mars, Mychem, Bring me the Horizon a tak podobně, a Justin byl pro mě prostě nuda. I tak jsem si to ale se ségrou moc užila, když už zpávání nic moc, tak aspoň koukat se na něj dá :D 

Taky jsem byla několikrát v kině, viděla jsem Fantastická zvířata, Příchozí a taky českou komedii Bláznivá ženská na krku. První a poslední můžu doporučit, Příchozí určitě ne, byla to strašná nuda podle mě. Ale to je taky podmíněné jednou dost důležitou věcí, která se mi několikrát stala. V posledním týdnu mi totiž několikrát někdo ukradl instagram, byla jsem z toho úplně zoufalá, protože mi změnili heslo a hlavně mail, takže jsem si ho nemohla změnit. Bylo s tím strašně práce a nervů, abych ho dostala zpátky, ale nakonec se to naštěstí povedlo. Nechápu, proč tohle lidi vůbec dělají, pokaždé tam byla nastavená ruská adresa jako mail a musela jsem si požádat o dvoufázové ověřování změny hesla. Takže si na to dejte pozor, je to opravdu nepříjemný a děje se to prý proto, že potom prodají vaše sledovatele. No a s tím filmem to souvisí tak, že se to stalo právě když jsem si před začátkem procházela instagram a z ničeho nic mě to odhlásilo. Musím říct, že můj doprovod byl opravdu hodně nadšenej, když jsem se to po celou dobu filmu snažila řešit a ne moc v klidu :D 

Ve středu jsem taky byla na jedné události, které se pořádá pravidelně každý rok a tou je bitva o Plzeň. Pokud studujete na ZČU nebo na LFP, tak asi tušíte, já jsem tam byla letos poprvé a moc jsem si to užila, hlavně proto, že letos poprvé hokej vyhrála naše fakulta. 
Ráda bych postovala články alespoň jednou za týden, mám už pár nápadů a taky spoluprácí spojených s giveaway, tak se taky budete mít na co těšit. Užijte si víkend, pusu E. 




























































You Might Also Like

2 komentářů

  1. Jde vidět že sis poslední dobu dost užila :) krásnè fotky a ve škole držím pěsti! :)

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
  2. Ta dýně je úžasná :) a ty květinové šaty? Pro tebe jako stvořené :) ♥

    OdpovědětVymazat

NÁVŠTĚVNOST ♡

SUBSCRIBE ♡

Follow on Bloglovin