Braun Face 831 - EVA ♡ LIFE

Braun Face 831

20:40:00

Hezký večer, už necelý měsíc mám doma nejnovější verzi čistícího kartáčku na plet' od Braun, takže jsem ho stihla už pořádně vyzkoušet. Podle oficiálních informací je to limitovaná vánoční edice. Těšila jsem se hlavně na čištění, i když součástí je i epilátor, o kterém Vám něco řeknu později. První věc, které jsem si všimla je to, že je sám o sobě kartáč dost lehký a maličký, už jsem měla v ruce i jiné značky a všechny na mě působily tak mohutně. Nahoře je tlačítko, kterým se ovládá směr otáčení a na druhé straně je potom čudlík, kterým sundáte hlavici a vyměníte ho za ten druhý. V balení je jeden kartáč, který je typ Normal, můžete si ale koupit i jiné varianty na různé typy pleti, které jsou potom barevně odlišeny. A protože já nemám nějak extra citlivou plet', tento mi úplně vyhovuje. Potom je ještě jedna speciálně na peeling.


Obecné věci si samozřejmě můžete najít na oficiálních stránkách, ale určitě Vás víc bude zajímat, jak vyhovuje právě mně. Pár let zpátky začaly být čisticí kartáčky strašně in, já jsem taky jeden vyzkoušela, ale nevyhovovala mi až moc velká hlavice, která je jen přikládala na části obličeje a pár vteřin čekáte, než můžete oblast změnit. Nejpříjemnější pro mě je, že si můžu čistič vzít do sprchy a používat ho normálně ve vodě. První dojem bylo to, že je to prostě strašně příjemný, taková pomalá masáž obličeje. A v tu chvílli jsem si myslela, že i kdyby to mělo dělt jen tohle, tak je to v pořádku :D Ale samozřejmě to tak není a hned po prvním čištění jsem viděla, že byla plet' hezky hladká a přišla mi jako po peelingu, ještě s tím bonusem, že byla krásně vyčištěná. jen bych předtím doporučovala odlíčit si oči a obočí, aby od toho nebyl kartáček hned na začátek špinavý. 



Často jsem četla, že se holkám pokožka po pravidelném užívání zhoršila proto, že se začala přirozeně čistit a vyplavovat špatné látky ven. Tohle se mi nestalo, spíš naopak jsem zaznamela, že mám méně pupínků, což je super bonus k tomu pořádnému vyčištění. Po použití ho jen pořádně opláchnu a nechám uschnout. Většinou ho používám jen večer, ale když mám ráno čas, tak i dvakrát. Super taky je, že se potom skvěle vstřebává krém, hlavně hydratační na noc. 


Další věcí je epilátor. Nebudu tady lhát, že to ani necítíte, protože všivhni víme, že epilace prostě bolí :D Ale tím, že je ta hlavice opravdu maličká, tak to bolí jen trošku a dá se to přežít. 


Jako součást balení je i pouzdro, taštička, zrcátko se světýlkem a čistič na hlavice a seženete ho od 1599,- do zhruba dvou tisíc. Budu moc ráda, když mi dáte vědět, jestli s ním nebo jinou značkou máte zkušenost a jak Vám vyhovuje.
Krásný předvánoční večer a děkuju moc firmě Braun za produkt k recenzi, pusu Eva. 

You Might Also Like

7 komentářů

  1. ešte som neskúšala takýto prístroj na čistenie pleti, ale vyzerá naozaj pekne :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  2. strašne dlho som rozmýšlala and touto kefkou !! ale potom som nevedela či hned si kupiť taýkto drahší ja mám od Avonu :) ale určite si raz aj tkaýto zaobstarám je to naozaj super vecička ! :))

    Tammybeaty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Za mě se to určitě vyplatí, i když je pravda, že nejlevnější to není :/

      Vymazat
  3. Vyzerá to fakt dobre. Ešte som nepočula, že Braun má takúto vec :)

    IVANNA/IVANXNA.BLOGSPOT.SK

    OdpovědětVymazat
  4. Ja mám doma takúto srandičku od Clinique ale bohužiaľ mám pocit, že mi to pleť dosť dráždi :/ Je ale super že tebe toto vyhovuje :3
    Ivana xx

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně toho jsem se taky bála, ale u mě ten kartáček spíš zastává funkci peelingu a je hodně jemný, takže mě to naštěstí nedráždí :))

      Vymazat

NÁVŠTĚVNOST ♡

SUBSCRIBE ♡

Follow on Bloglovin