Summer 2017, part 1 - EVA ♡ LIFE

Summer 2017, part 1

11:24:00


Ani se mi nechce věřit, že je už konec srpna. Random články mám nejraději, vždy si u nich připomenu, co jsem vlastně celý měsíc dělala a co se stalo. Tohle léto jsem si užila naplno a jsem za všechno a všechny lidi co jsou/ byli v mém životě nesmírně vděčná.  Byla jsem se podívat na spoustě míst, poprvé jsem byla na festivalu ve Varech, kde jsme bydleli v naprosto nádherném hotelu, moc fotek bohužel nemám, ale určitě lidi s tím prostě až tak moc otravovat nechci 😃 Na konci června jsme taky pořádaly rozlučku se svobodou pro moji kamarádku a bylo to jdnoduše skvělý a doufám, že si to i E. moc užila. Jinak bylo léto ve znamení hodně aperolů a prosseca, což je na fotkách dost vidět 😃 Taky Náplavky, Morgan lodi, sushi a večerů u filmů… 

Ale stejně jako za chvíli končí léto, přesně tak některé lidi poznáte a je dost možný, že všechno nedopadne úplně podle vašich představ. Ale když něco skončí, tak je to jenom super přiležitost k něčemu lepšímu ne? 

Bohudík jsem už dospěla do fáze, kdy nesnažím něco zachraňovat za každou cenu. 
Konečně jsem schopná trávit čas i sama bez pocitu tam někde vzadu v hlavě, že je něco špatně a nemělo by to tak být. Protože co je správný a co ne, to si přece určuje každý sám. 
Nejdůležitější je podle mě umět si poradit s každým stádiem života, tak jak to samo přijde. Něco si vybereme dobrovolně a něco zase ne. 

I tak si ale myslím, že se všechno děje kvůli něčemu lepšímu, co na nás někde čeká.
Pořád v to věřím.
Věřím v karmu.
A v to že bude brzo zase líp.
…a pokud by pořád někdo nevěděl, o čem mluvím...
Po včerejší protancovaný noci si jdu pustit Young and wild and free… 
Tak zase třeba někdy…💗 

















































































You Might Also Like

1 komentářů

  1. Opravdu nádherné fotky plné letní atmosféry. Jde vidět, ze sis léto opravdu užila! :)


    LITTLETHINGSFOREM

    OdpovědětVymazat

NÁVŠTĚVNOST ♡

SUBSCRIBE ♡

Follow on Bloglovin