První podzimní dny - EVA ♡ LIFE

První podzimní dny

10:47:00

 Krásné ráno💋 Jaký byl Váš víkend? Já jsem ho strávila kromě pátku skoro celý s rodinou, v sobotu jsme byli na filmu Dezertér, od kterého jsem toho upřímně až tak moc neočekávala, ale byla jsem příjemně překvapená, hlavně silným příběhem. Trošku mě mrzelo, že jsem neviděla nejdřív první díl z trilogie, na který tento navazuje, ale určitě se na něj co nejdříve podívám. Minulý týden mi naplno začala škola a zároveň i moje vlastně první taková pořádná práce. I když jsem v ní jen dva nebo tři dny v týdnu, podle toho, jak mi to rozvrh dovolí, tak jsem toho překvapivě zvládla i celkem dost kolem. Což by asi nebylo až tak nenormální, kdybych neměla školu v Plzni s tím, že tam každý den z domova dojíždím, tak je to občas trochu unavující. Je to sice něco přes hodinku autem, ale na okruhu jsou věčně kolony, takže se to téměř vždy protáhne. 
Z Plzně je i první fotka z návštěvy Genesys Medical, kde jsem poslední dobou snad víc než doma 😆 Chodím tam s mojí ošklivou jizvou, kterou mám od léta, ale o celém procesu budu ještě psát samostatný článek.



Minulou sobotu jsem byla s kamarády na výletě v Drážďanech, chtěla jsem si udělat radost v Hollistru, kde jsem si koupila svetr a tepláky a pak nějaké maličkosti v Primarku. Konečně jsem taky byla ve Vapianu, kde to byla naprosto výborný. 

Ve středu jsme měli ve škole zahajovací party od Mediků v akci v plzeňském Pantheonu, nejdřív jsme se ale šli podívat do nově otevřené hospody, která jsem spojená s pivovarem Raven. Kluci si to moc chválili, ale jelikož já pivo nepiju a víno neměli, tak mě to až tak moc nenadchlo 😆 ale prostředí je opravdu stylový. 





Úlovek z Primarku, já jsem z nich nadšená, ale z reakcí ostatních na ně už tak moc ne 😆 



S kamarádkou jsem se taky byla podívat na výstavě Czech Press Photo, která je ve Velké Synagoze v Plzni. Právě její umístění dodává výstavě daleko větší kouzlo a pro mě byl i zážitek podívat se i prostor, kam se normálně dostat nedá.



Le Bistro v Plzni



No… Od kluka to teda určitě není 😆






Moje oblíbená sukně z Forever 21, kde jsem se byla na Černém mostě podívat poprvé

Domácí tataráček z lososa

Oslava biochemie s kamarády

Dáreček z Belgie



You Might Also Like

3 komentářů

  1. Tyjo, zdá se mi to, nebo si ty špagety ve Vapianu fotila jinde než si doopravdy seděla?:D:D ne dělám si srandu, moc hezký fotky a ty botičky chválím!:))

    OdpovědětVymazat
  2. Dear Eva, your blog is wonderful! This photos are just great! :) Thank you for sharing this post with us, I really like it.

    I think your blog is really great so I am your new follower now. Hope you will check out my blog:

    Carstvo zapisanih misli

    and follow me back so we can stay in touch. Have a wonderful day! :)

    OdpovědětVymazat

NÁVŠTĚVNOST ♡

SUBSCRIBE ♡

Follow on Bloglovin