2 weeks in pictures - EVA ♡ LIFE

2 weeks in pictures

12:31:00

Krásné odpoledne 😊 V pátek jsme se poprvé od Vánoc viděly s Anetkou, už dlouho jsme se odhodlávaly zajít do Waf Waf a konečně jsme se k tomu dostaly. Obě jsme měly strach, že to bude strašně přeslazený, ale bylo to úplně akorát a fakt výborný!

Vapiano 💕 Neustále mi někdo říká, že ananas na pizze je divnej, ale podle mě je to nejlepší, že nejsem sama? 😆

Po pěti měsících jsem taky byla u kadeřnice a jsem z barvy nadšená, tak za dva měsíce bych to ale chtěla ještě víc zesvětlit😊
Taky se ted´ snažím chodit kromě treninku i pravidelně do fitka, ale nebudu lhát, že mě to teda moc nebaví.
V pondělí jsme si kamarádkama udělaly holčíčí večer v Modrém Zubu, kde je jídlo klasicky výborný, ale já jsem byla naprosto hotová v tech dortíků, hlavně ten čokoládový byl naprosto dokonalej!

V úterý jsme s A. byly na obědě v Delmartu a projít se k vodě, měla jsem poprvé novou MK kabelku, ale budu jí nosit až tak za měsíc, protože jsem si včera nechala udělat světle růžové nehty a k tomu to prostě nejde 😆 Takže hodlám co nejvíc nosit růžovou chlupatou vestičku.
Po jedné úspěšné zkoušce jsme si s D. daly sraz na kafe ve Frenchie v Plzni, sice bylo asi  11 dopoledne, ale připíjet si kafem neni úplně ono 😆  

Na baru s Almičkou  po vydařeném třídním srazu :D

Taky jsem se byla podívat ve slevách v Zaře, koupila jsem si několik věcí, ale tenhle svetr se mi líbí už strašně dlouho, jen mi tak tři kamarádky řekly, že je naprosto příšernej, tak pořád váhám.

<3
Kdo taky zvládnul stihnout všechny sobotní díly Harryho?
A náš nový člen rodiny :)

You Might Also Like

4 komentářů

NÁVŠTĚVNOST ♡

SUBSCRIBE ♡

Follow on Bloglovin