Moje MAC make-upy - EVA ♡ LIFE

Moje MAC make-upy

23:26:00

Dnes jsem přemýšlela, na co bych jako první udělala recenzi a rozhodla jsem se, že to budou mě dva oblíbené make-upy od MAC. 
                               


Jako první bych chtěla mluvit o MATCHMASTER SPF 15 FOUNDATION, což je make-up, který aktuálně používám nejčastěji. Koupila jem si ho asi minulé léto a to je důvod, proč ho nosím právě v létě a na podzim, když jsem ještě hezky opálená od moře a mám tmavší plet. I když si obvykle kupuji nejsvětlejší odstíny, tento mám v odstínu 1.5 což je druhý nejsvětlejsí odstín. 

Prvních několik dní jsem z něj upřímně byla trošku zklamaná, protože přece jen patří k hodně drahým produktům. Po nanesení štětcem i prsty se mi totiž na tváři začaly dělat malinké šupinky, vypadalo to jako kdybych si tak rok nedělala peeling, i když jsem ho měla několik hodin zpátky. Potom jsem si ale pod něj začala dávat bázi bylo to o hodně lepší.  

Ostatní věci už jsou ale jenom pozitiva, podle mě má určitě nejvyšší krytí že všech make-upů, co jsem kdy používala, proto pod něj nikdy nepoužívám korektor, přijde mi to už zbytečné. Další věc, která mě přijemně překvapila je, že i když to není nikde v popisu napsané, tak má silný matující efekt, nikdy na něj nepoužívám pudr, i když mám smíšenou plet a později ve dne se mi někdy leskne. Jako většina MAC produktů má nezbytný faktor ochrany proti sluníčku 15. Taky se mi moc líbí skleněná lahvička a zavírání, jen mi přijde 35 ml na jeho cenu trošku málo.. Kupovala jsem ho za 1100, na oficiální stránkách MACu stojí 34 dolarů. 

                                                    

Druhým make-upem je FACE AND BODY FOUNDATION. Tento jsem si pořizovala minulou zimu, proto jsem si také vybrala odstín C2. Je světlejší, proto ho používám jen v zimě. Nikdy mi nevadilo, že toho moc nezakryje, hlavně kvůli tomu, že nemám problematickou plet, takže to vlastně ani moc nepotřebuji. Má krásnou tekutou konzistenci, moc dobře se roztírá a na pleti působí spíš jako krém než make-up

Doporučila bych ho spíš těm, kdo nemají problémy s pletí a potřebují ji jen sjednotit a lehce tonovat, i když já osobně ho nosím v zimě, doporučila bych ho pro letní dny, kdy chceme mít na obličeji jenom něco lehkého. Pro větší krytí někdy nanesu i druhou vrstvu, ale to dělám většinou jen na speciální večerní příležitosti, jsem zastáncem toho, když makke-up vypadá přirozeně. Jediná věc, která mi na něm vadí je to, že neobsahuje ochranu proti sluníčku.
Prodává se ve dvou velikostech, já jsem si koupila tu větší 120 ml za 1200, na stránkách ho mají za 35 dolarů. Prodává se v plastové tvarovací lahvičce, takže je hodně lehký.  



You Might Also Like

4 komentářů

  1. Wow, tak vypadají super, ale mohla bys je vyfotit i na pleti :) Jsem na ně zvědavá za tu cenu :)

    OdpovědětVymazat
  2. Díky za radu, chci udělat ještě jeden článek i s make-up od Benefitu a Nars na srovnání, tak je určitě vyfotím i na pleti :) Podle mě se určitě vyplatí, koupila bych si je klidně znovu :)

    OdpovědětVymazat
  3. bezva recenze! pro příště bych jen přidala fotky na pleti :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) v další recenzi to tak určitě udělám :))

      Vymazat

NÁVŠTĚVNOST ♡

SUBSCRIBE ♡

Follow on Bloglovin