Oblíbené zahraniční youtuberky - EVA ♡ LIFE

Oblíbené zahraniční youtuberky

12:02:00

Ahoj, dnes jsem si pro Vás připravila článek, ve kterém představím svoje oblíbené zahraniční youtuberky. Když jsem s jejich sledováním začínala, první moje oblibenkyně byla slavná Blair Fowler a později i její sestra Elle. Musím říct, že mě časem dost otrávilo, jakým způsobem začaly vystupovat, jejich videa jsou už jenom o tom, kdo jim za co zaplatit a o ničem jiném nemluví. A nejvíc mě dostalo, že už stačily vydat i knížku.. Vážně nevím, co budou ve dvaceti vyprávět za moudra o životě. Proti recenzím obecně nic nemám, je to fajn když Vás někdo osloví s nabídkou spolupráce, podle mě je to odměna za strávený čas nad blogem nebo v tomto případě nad youtube, ale nelíbí se mi, když se potom na jejich kanále neobjevuje nic jiného a je vidět, že už to nedělají hlavně pro radost.

Tady je můj seznam, určitě to nejsou všechny, které sleduji, to by se sem ani nevešlo :) Jsem si jistá, že některé určitě budete znát:


Carli Bybel: 
Za mě určitě nejkrásnější youtuberka. Videa přidává skoro denně.




Ciaoobelllaxo
Megan je moc sympatická, už proto že jsme na měsíc stejně staré a přidává i spoustu vlogů.


Zoella280390
Britku Zoe zná určitě každý, vždycky má moc vtipná videa a vypadá strašně roztomile. Asi před rokem natočila video o depresích a úzkostech, který mělo ve světě youtube obrovský ohlas, nikdz bych neřekla, že tak pozitivní člověk může mít takové problémy. 


Lauren Curtis
Nejvíc na ní obdivuji její kráááásně dlouhé vlasy, i když na mě nepůsobí až tak sympaticky, make-up tutorialy dělá nádherné. 


Saturdaynightsalrite
Karissa působí moc mile, i když v posledních týdnech neudělala moc nových videí. Upřímně se mi líbila mnohem víc, když byla přirozenější, nedávno si nechala zvětšit prsa, má injekce ve rtech, každé dva měsíce nové prodloužené vlasy.. Určitě bych všech doporučila se nejdřív podívat na její starší videa.


MacBarbie07
Bethany je jedna z nejsledovanějších youtuberek na světě, podle mě určitě právem.


itsblOndie
Casey není tak známá jako ostatní,  ale působí na mě moc přirozeně, tak se na ni určitě podívejte:)

You Might Also Like

2 komentářů

  1. Většinu znám, ale McBarbie je pro mně novinka, hehe :-)

    World By Bella

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě se na ni podívej, má super DIY videa :)

      Vymazat

NÁVŠTĚVNOST ♡

SUBSCRIBE ♡

Follow on Bloglovin