TAG: Top 5 Drugstore Products - EVA ♡ LIFE

TAG: Top 5 Drugstore Products

15:09:00

V několika posledních dnech jsem viděla spoustu článků s reakcí na tag Top 5 drogerkových výrobků, například na stránkách Style Cookbook by Simone nebo World By Bella, tak jsem se rozhodla taky jeden napsat. Vybrala jsem si několik produktů, nakonec jich bylo mnohem víc než pět, tak jsem měla dost práce, abych se rozhodla, které zařadím mezi mých Top 5. Všechny z nich ale používám i několik let a koupila jsem si je několikrát, takže mám zkušenost s jejich dlouhodobým používáním. I když často nakupuji i high end kosmetiku, protože déle vydrží a proto se do ní vyplatí investovat, tak bych ráda napsala něco o těchto obyčejných, ale i přesto dost kvalitních produktech. 


1. Eyeshadow base od Essence je jedna z věcí, kterou si kupuji skoro každé dva měsíce. Používám ji nejen v kombinaci se stíny, ale někdy i když si stíny nedávám, víčko je po nich hezky sjednocené a trošku se rozjasní. Stojí většinou okolo 70 korun. 

2. Paletky s očními stíny od Rimmelu mám moc ráda, jsou dost malé na cestování, ale pořád dost kvalitní. Mám jich hned několik, většinou v nude barvách. Jsou ideální na jednoduché líčení, hlavně ráno, když často nestíhám :) V DM je mají za 179.

3. Třetí věcí je časenka Max Factor 2000 Calorie, která je mou nejoblíbenější drogerkovou věcí vůbec. Neslepuje řasy a ani se nerozmazává, prodává se ještě v modré voděodolné variantě a v růžové se zahnutým štětečkem, v DM ji mají za 199.

4. Fast absorbing Cream na ruce od Neutrogeny stojí asi 100, mám ráda hlavně proto, že je neparfemovaný a opravdu se vstřebává za několik vteřin. Mám ho vždy po ruce v tašce, v autě, doma... 

5. Posledním oblíbeným produktem je úplně obyčejný modrý krém Nivea, který má doma určitě každý. Používám ho na plet každou noc a i když jsem vyzkoušela opravdu hodně nočních krémů, vždy se k němu vrátím. Koupíte ho úplně všude, já si většinou kupuji středně velké balení za 50 korum.  

You Might Also Like

6 komentářů

  1. Paletka Rimmel mě zaujala, na cestování by se mi hodila, kouknu na ní, díky za tip :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to sice jedna z mála věcí, co mám od Rimmelu, ale určitě doporučuji vyzkoušet :))

      Vymazat
  2. Jsi dobrá, já bych asi pět oblíbených produktů z drogerky dohromady nedala, bylo by jich asi mnohem víc :-D.

    Jinak máš taky hezký blok a souhlasím se vzájemným sledováním! Máš můj follow na bloglovin :-D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc! :) měla jsem s tím taky trošku problém :D už taky sleduju :))

      Vymazat
  3. prave dnes som držala v ruke eyeshadow base od essence a som ju nekupila :( inač pekny blog, zaujimave članky, budem rada keď zavitaš aj na moj :)

    OdpovědětVymazat

NÁVŠTĚVNOST ♡

SUBSCRIBE ♡

Follow on Bloglovin