Právě testuji: Sleek, Nivea, MeMeMe, Yves Rocher - EVA ♡ LIFE

Právě testuji: Sleek, Nivea, MeMeMe, Yves Rocher

21:56:00

V dnešním článku bych chtěla napsat něco o produktech, které jsem v dostala k zrecenzování nebo jsem si je v posledních týdnech koupila.:)






Prvním z nich je Nivea Visage hloubkový čisticí peelingový krém ALL IN 1, ze kterého jsem byla opravdu nadšená. První, čeho jsem si všimla, byla jeho parfemace. Před několika lety jsem si koupila tonovací krém od Nivea a přijde mi, že voní skoro stejně. Nemá klasicky gelovou strukturu, ale přirovnala bych jeho konzistenci spíš k zubní pastě a kvůli jeho bílé barvě ho musíte opravdu pečlivě smýt. Je určený pro normální i mastnou plet', já ho používám třikrát týdně jako peeling, protože mám poslední dobou trošku citlivější plet' a nechci to přehánět s výrobky na mastnou plet'. Nejvíc na něm oceňuji to, že opravdu dokáže krásně zmatnit plet' a uzavřít póry, proto bych doporučila ho používat ráno. Je také určený k použití jako plet'ová maska, když ho na pleti necháte 3 až 5 minut, ale na mě je bohužel trošku agresivní a po minutě začíná dost pálit, takže ho jako masku dál nepoužívám. Doporučila bych ho pro necitlivou a mastnější plet', protože jinak může při denním používání vysušovat pokožku. (150 ml/149 Kč)





Dalším produktem od značky Nivea je Denní krém Pure and Natural, který jsem si už v minulosti několikrát koupila. Je to můj nejoblíbenější krém na denní použití, protože je krásně lehký a vstřebá se do několika vteřin. Proto se hodí i jako podklad pod make-up. Má hodně jemnou svěží vůni obsahuje většinu přírodních složek, takže je vhodný i pro citlivou plet'. (50 ml/149 Kč)



Díky spolupráci s eshopem bestmakeup.cz jsem si vybrala rozjaňovač  Beat the Blues Skin Illuminator od MeMeMe, už dlouhou dobu jsem v Sephoře pokukovala po podobném od Benefitu, takže mám z něj velkou radost a i když jsem od něj moc neočekávala, tak mě příjemně překvapil. Má tekutou konzistenci a nanáší se štětečkem jako od laku na nehty. Vybrala jsem si teplý bronzový odstín Oyster Gold, protože se mi víc hodí k dennímu líčení. Je krásně pigmentovaný a obsahuje zlaté třpytky a stačí ho nanést opravdu jen trošku. Taky je potřeba ho hodně rychle dobře rozmazat než zaschne, protože jinak je vidět přechod mezi místem na konturování a rozjasňovačem. Doporučila bych ho spíš k tmavší pleti a hnědým očím, s opálením se aky krásně doplňuje. (12 ml/169 Kč)







Jako další věc jsem si vybrala sadu na kunturu a zvýraznění tváře od Sleek cosmetics v odstínu Light. Nejvíc se mi líbí, že obsahuje v jedné paletce konturovací pudr, tvářenku i rozjasňovač, takže je praktický na cestování. Rozjasňovač má moc hezkou světle růžovou barvu, je středně pigmentovaný a proto je ideální na rozjasnění pod obočím a ve vnitřním koutku oka. Obsahuje taky malé stříbrné pigmenty. Nad lícní kost ho nepoužívám, tam má radši teplé odstíny rozjasňovačů. Tvářenka se krásně doplňuje s pudrem na konturování, je to moc hezká teplá barva, na můj vkus ale trochu málo výrazná. (20 g/319 Kč)



V Londýně jsem si taky koupila tři věci od Sleeku, jedna z nich je paletka, která obsahuje jen rozjasňovač a konturovací pudr z předešlé paletky. To je tak, když si už ani nepamatuju, co všechno vlastně doma mám :D Druhou věcí je Brow Kit od Sleeku. Tato malá kazetka nápadně připomíná Browzings od Benefitu, obsahuje fixační vosk a barvu na doplnění mezer v obočí, aplikátory a malou pinzetku. Obočí se mi s těmito produkty upravuje výborně, mám spíše světlejší odstín a vyhovuje mi. Používám denně a moc neubývá. Poslední věcí je Blush by 3 v odstínu Flame. Barvy vypadají opravdu hodně výrazně, ale když je dáte na tvář, tak mají krásnou barvu a vůbec nejsou tak intenzivní jako v paletce. Obě barvy na straně obsahují malé stíbrné třpytky, nejjasnější červená uprostřed je matná a je to moje nejoblíbenější barva z celé paletky. 



Velkou radost mi taky udělala značka Yves Rocher, když mi poslali takový předvánoční dáreček. Dostala jsem sprchový gel z limitované vánoční edice Cacao, konkrétně kakao a malina, který voní hodně intenzivně a úplně jako čerstvé maliny. Největší radost jsem měla z tělového mléka limitky Vánoční vanilka, protože právě ta je moje nejoblíbenější vůně, ale o tom už jsem nekolikrát psala:) Navíc obsahuje malinké zlaté pigmenty, které se na těla na světle nádherně třpytí. Navíc se vstřebává opravdu hned, takže je ideální na použití ráno.


Máte s některým z těchto produktů zkušenost? Co jste si naposled koupili Vy?:)





You Might Also Like

4 komentářů

  1. sprchovací gél a telové mlieko od Yves Rocher mám tiež a úplne ich zbožňujem :)

    http://styleofsistersblog.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  2. Já je teď mám poprvé, ale jsem s nimi moc spokojená:)

    OdpovědětVymazat
  3. Páni, tolik kosmetických pokladů - to je přímo pastva pro oči. ;-) Mememe mě moc láká, budu si ho muset koupit. ;-)
    Vivi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju:) Ten rozjasňovač je vážně super, vydrží celý den a je ho pokaždé potřeba jen malinko:))

      Vymazat

NÁVŠTĚVNOST ♡

SUBSCRIBE ♡

Follow on Bloglovin