Testování plet'ových krémů - EVA ♡ LIFE

Testování plet'ových krémů

17:04:00

Minulý měsíc jsem dostala šanci otestovat několik plet'ových krémů, se kterými jsem se ještě nikdy nesetklala. Z eshopu Lovebio.cz jsem dostala spoustu vzorků od tří typů krémů a ráda bych Vám napsala, jak jsem s nimi byla spokojená a který mi nejvíc vyhovoval :)


Prvním z nich je Denní krém pro mastnou a smíšenou plet' Natura Siberica (207 Kč/50ml). Je k dostání i pro všechny ostatní typy pleti a stejně tak i jejich noční varianta. Složení je trošku hutnější, takže je určitě potřeba ho dostatečně rozetřít a před nanášením makeupu alespoň deset minut počkat. Příjemně mě překvapilo, že se krásně vstřebá a plet' se po něm ani trošku neleskne. Jeho nejzajímavějšími složkami je jerlín japonský, kyselina hyaluronová, která hydratuje pokožku, a  vitamin C. Vůně je moc příjemná, trošku mi připomíná mandlové krémy, i když to by podle složení obsahovat neměl :D Mezi jeho hlavní cíle patří obnovení lipidové rovnováhy pokožky a zúžení pórů a musím uznat, že po jeho nanesení byla plet' krásně hladká a připravená pro nanesení podkladové báze nebo rovnou i makeupu. Jako jeho další velké plus bych zmínila SPF 15, který je nezbytný nejen v létě, ale i po celý rok, pokud nemáte ochranný faktor přímo součástí makeupu. 





Dalším krémem je Lavera Matující a vyrovnávací krém Bio měsíček a Bio zázvor (289 Kč/30 ml), který je určený pro normánlní a smíšenou plet'. Hned při otevření mě potěšila jeho krásná vůně, hodně jsem z něj cítila zázvor a trošku taky pomeranč, v čemž mě silně podporuje jeho oranžové balení :D Po nanesení se narozdíl od předchozího krému rychle vstřebá a překvapilo mě, že má opravdu matující účinek. Mezi jeho hlavní vlastnosti patří stabilizování, regenerace a zjemnění pleti. Je určen i k nočnímu použití a ze všech tří krémů jsem si nejvíc oblíbila právě tento, jediná věc, kterou bych mu mohla vytknout, je absence ochranného faktoru proti sluníčku. 



Na závěr bych se chtěla zmínit o posledním z produktů, který mé pleti ale sedl nejméně. Je to Hydratační krém Lavera Basis sensitiv (293 Kč/50 ml), jehož podstatnou složkou je Koenzym Q10,  s jehož pomocí by měl pleti propůjčovat mladistvý vzhled, pomáhá totiž vyrovnívat drobné rýhy a začínající vrásky. S tím já zatím problém nemám, takže ho nemůžu dost objektivně posoudit. Jeho vůně je dost silná, cítím z něj silné koření a tak trošku jsem si vzpomněla na Vánoce :) Já mám osobně radši krémy s jemnou vůní, ale když jsem ho ukazovala mojí mamince, tak se jí právě ta silná vůně moc líbila. Díky jeho vlastnostem bych tento krém doporučila spíše vyzrálejší pleti. 



Moc mě potěšil i milý vzkaz od majitelky eshopu :))


Máte zkušenost s některým z těchto krémů?



You Might Also Like

5 komentářů

  1. nad tym druhym popremyšlam, keďže zháňam nový krem :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě bych ho doporučila, pokud máš podobný typ pleti jako já :))

      Vymazat
  2. vypadají zajímavě, s touto kosmetikou zatím bohužel žádnou zkušenost nemám, ale ten první mě velmi zaujal :)
    ručně psané vzkazy vždy potěší :)

    turquoise bow

    OdpovědětVymazat
  3. ja nemam skusenosti ale vyzeraju super :)

    Pozyvam na 2 giveaway, jedna o GUCCI RUSH 75ml a druha o LADYBOX! Tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/10/najlepsia-giveaway-ever.html

    OdpovědětVymazat

NÁVŠTĚVNOST ♡

SUBSCRIBE ♡

Follow on Bloglovin