ALL ABOUT MY HAIR - EVA ♡ LIFE

ALL ABOUT MY HAIR

18:28:00

Už několikrát mi přišel dotaz na moje vlasy, tak jsem se rozhodla napsat kratší článek o tom, jaké používám produkty a jak se o vlasy starám. Přirozeně mám světlejší hnědé vlasy, asi tak od patnácti let jsem vyzkoušela všechny možné barvy vlasů, ale poslední tři roky si nechávám dělat hodně světlou blond, ale jen pomocí melírů každých šest týdnů, nikdy jsem neměla všechny vlasy odbarvené. Myji si je každé dva nebo tři dny, hlavně podle toho, kdy mám trénink. Nechávám si stříhat vlasy asi jen tak dvakrát do roka, i když je mám už hodně dlouhé. Sepsala jsem několik mých oblíbených produktů, které zatím moc neměním a používám je už delší dobu:








LOREAL Professionnel Expert Silver šampon pro melírované vlasyNa své vlasy nejraději používám silver šampony a tenhle je určitě nejlepší, jaký jsem zatím vyzkoušela. Opravdu dokáže stáhnout nažloutlý odstín vlasů a nemá vůbec výraznou vůni. Jeho jediná nevýhoda je, že trochu vysušuje, ale to napravím přípravky, které použávám po umytí vlasů. Jedním z nich je LOREAL Professionnel Expert Volumetry Conditioner - kondicionér pro objem vlasůkterý jsem si moc oblíbila hlavně kvůli tomu, že po něm vlasy nejsou těžké jako po jiných kondicionérech. Protože mám hodně jemné vlasy, tak jsem si vybrala tento, který vlasy nezatěžuje a měl by přidat i objem. Já ho ale nikdy nenanáším do celé délky vlasů, což by se správně nikdy nemělo. Navíc hádherně voní, připomíná mi to stejnou vůni jako když odcházím od kadeřnice. Jednou týdně používám na mokré vlasy olej z řady Mythic Oil také od LOREAL. 




Vlasy si nikdy nefénuji ani nežehlím, protože je mám přirozeně rovné, ale občas si je natáčím žehličkou a před tím vždy používám BLACK Styling Pre Piastra antistatické serum pro žehlení vlasů - ochrana do 200°C. Nejvíc na něm oceňuji to, že vlasy neslepuje jako jiné přípravky proti teplu, které jsem vyzkoušela. Má ale hodně inenzivní vůni, která se mi až tak moc nelíbí. Další oblíbenou věcí je silně tužící pěna na vlasy od VITALITYS Effectokterá podle mě dokáže udělat velký rozdíl v době trvání účesu, používám ji místo laku na vlasy. Nanáším ji do mokrých i suchých vlasů, neslepuje je a jde dobře rozčesat.



Protože mám hodně jemné vlasy, tak se mi taky dost zacuchávají a nejlépe je rozčešu hřebenem Tangle Teezer. Mám jich doma už několik, tenhle je v cestovním balení, takže se skvěle hodí i do kabelky. 


Jaké jsou Vaše oblíbené přípravky na vlasy? Ráda bych vyzkoušela něco nového, tak budu ráda, když mi dole necháte nějaké tipy :)

You Might Also Like

2 komentářů

  1. Tak isto veľmi rada používam ten silver šampón :) je super

    WerushBerry

    OdpovědětVymazat
  2. já dost šampony střídám :D ale jsou vždy přírodní, v září to bude rok co ulítávám na přírodní kosmetice, zatím jsem vyzkoušela 3 různé šampony od alverde /fialový, žlutý - který jsem si oblíbila, a bílý s modrým víčkem - ten měla ségra tak jsem ho jednou vyzkoušela a děs :D / pak jsem vyzkoušela šampon od Khadi pro suché a zničené vlasy červená lahvička ten mi taky dvakrát nevyhovoval vysušuje mi krapek vlasy je tam spoustu olejíčků, pak šampon od Lavery - taky mě dvakrát extra nezaujal, šmapon s pathenolem a keratinem od BIO Bione Cosmetics - ten mě štípal a slzeli mě z něho oči - což nechápu /moje máma ho má ráda i ségra/ pak jsem si koupila od Essence z Fler.cz přírodní ručně vyráběný homemade mátový šampon a ten je fajn, ale vlásky jsou sušší a musím používat balzám, kt bych použila nejspíše stejně :D
    zatím mým oblíbencem je a bude žlutý od alverde /madlový myslím, že je/ a pak ten vyrobený oba jsou fajn

    *ještě jsem vyzkoušela od Desert Essence kokosový š. a ten mi vůbec nevyhovoval, ale mám v plánu si koupit pro poškozené vlasy :) myslím, že je bambucký
    a mým snem je mít šampon Rahua a John Masters Organic

    OdpovědětVymazat

NÁVŠTĚVNOST ♡

SUBSCRIBE ♡

Follow on Bloglovin