Room decor inspiration - EVA ♡ LIFE

Room decor inspiration

19:24:00

Hezký večer, 

dnes jsem měla trochu času, tak jsem se dívala na obrázky interierů, abych našla inspiraci. Mám poměrně nový pokoj, takže jsem si ho zařizovala nedávno a proto celkem často navtěvuji IKEA a pokaždé si tam vyberu aspoň nějakou maličkost. Pořád ale hledém něco, čím bych svůj pokoj ještě vylepšila a vybrala jsem pár obrázků, které se mi moc líbily, tak snad se vím budou líbit taky. Jak to máte se zařizováním vy? Taky si rády kupujete nové věci do pokoje a vylepšujete si ho? Budu ráda, když mi svoje nápady napíšete dolu do komentářů: )

















You Might Also Like

17 komentářů

  1. vsetky obrazky, ktore si vybrala su krasne, presne taketo farby sa pacia aj mne. :) A mna takato ´vylepsovacia´ nalada zvykne chytit parkrat do roka a vtedy sa na domacnosti pekne vyblaznim. ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to je božské - miluju pokoje laděné nábytkem do bíla :)

    Nicole blog

    OdpovědětVymazat
  3. To jsou nádherné interiéry! ♥ Já mam taky celý pokoj téměř komplet z ikei - základ je bílá (zdi, nábytek) + květinové doplňky laděné do růžova a modra.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já mám právě nábytek tmavě hnědý a jinak všechny doplňky do bíla a béžova:) ty fotky jsou podle mě úplně dokonalé, snad se tomu taky někdy dopracuju:))

      Vymazat
  4. Všechny pokoje se mi moc líbí!:-)

    OdpovědětVymazat
  5. ach, ako veľmi túžim mať takúto krásnu izbu!
    všetky fotky a izbičku sú nádherné!

    Kejmy ♥.

    OdpovědětVymazat
  6. Krásné, mám nejraději laděný pokoj do bíla včetně dekorací apod. Po zkouškovém se zrovna chystám vymalovat, nahodit tapetu se zebřičkama a trochu si vyhrát s borůvkovou barvou, která mi teď zdobí čelní zeď pokoje. =)

    OdpovědětVymazat
  7. uměla bych si vybrat! :) i když můj pokojíček mám nadevše ráda! :)

    OdpovědětVymazat
  8. Miluji tento svěží světlý home-design.

    OdpovědětVymazat
  9. Tyhle čiště interpretované pokoje jsou působivé, když je človk umí správně naaranžovat :) Líbí se mi, jsou jednoduché, působí vzdušně a vkusně, ale sama si potrpím spíše na barvičky a živost :)

    OdpovědětVymazat
  10. Krásné obrázky, člověk by hned vybíral a aranžoval. Přítel se právě přestěhoval, tak také pořád navštěvujeme Ikea a kupujeme drobnosti, je to docela zábava a člověk se může realizovat! :)

    http://sugar--spice--nice.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  11. Já pomale, ale jistě měním nábytek. Už mi zbývá tedy jen skříň a noční stolek. Všechno mám v bílé barvě a z Ikei. :-)

    OdpovědětVymazat
  12. Skvělý výběr inspirací!
    http://audreyandpearl.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  13. Paráda!

    PS: Už tě sleduji! Nechceš sledovat i ty mně? O:)

    www.adel-ma.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  14. Bože, všechny ty pokoje jsou nádherné. Tu postel z Ikey si plánuji někdy v budoucnu koupit, musím si na ni našetřit, ale už teď vím, že se určitě budu inspirovat z těchto fotek, jsou úžasné!!! :o))

    http://beauty-mischigan.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

NÁVŠTĚVNOST ♡

SUBSCRIBE ♡

Follow on Bloglovin