Spring Wishlist - EVA ♡ LIFE

Spring Wishlist

11:26:00

Krásné dopoledne,

venku už konečně zařalo svítit sluníčko a přes den je opravdu nádherně, tak doufám, že si to zatím užíváte. To je asi tak jediná věc, která mě v poslední době potěšila. Nemám náladu ani chut' na random články ani outfity, proto jsem se rozhodla, že udělám seznam věcí, které bych si blízké době ráda pořídila. 




Výrazný červený peplum top - viděla jsem ho na jedné blogerce a strašně se mi líbil, navíc je to oblíbená barva měho přítele, tak by mu určitě udělalo radost, kdybych si ho vzala na sebe. Ostatně to samé můžu říct i o další věci z mého wishlistu - puntíkatých skater šatech, po kterých koukám už druhý rok. Taky bych si ráda pořídila lehký šedivý oversized svetřík, ale bohužel jsem žádný takový nikde neviděla.

Do mint barvy jsem se zamilovala asi tak tři roky zpátky, kdy jsem si koupila sáčko. Jedny vansky už doma mám v černé, ale chtěla bych na jaro něco veselejšího a tyrkysová se k nim krásně hodí. Taky bych chtěla úplně obyčejné krémové balerinky, které by se hodily úplně ke všemu. Ve stejné barvě bych potřebovala i psaníčko, něco ve stylu MK jako na obrázku.

Taky tady mám pár věcí z kosmetiky. Pár dnů zpátky jsem si koupila jednu tmavě fialovou Rimmel rtěnku, ale doma jsem zjistila, že to není úplně ta barva, kterou jsem chtěla, protože rtěnky si v drogeriích zásadně nezkouším. Ráda bych našla nějakou hodně výraznou, ale zatím jsem na ni nikde nenarazila. Další věcí je odličovací sada od Clarins, četla jsem na ni spoustu pozitivních recenzí, tak bych je taky ráda vyzkoušela. No a samozřejmě Naked 3. Nemohla jsem se rozhodnout mezi jedničkou a dvojkou, ale když vyšla trojka, tak mám jasno.

Byla bych moc ráda, když mi napíšete, co je na Vašem jarním wishlistu a jestli nevíte, kde bych nějakou z těch věcí sehnala. Krásnou neděli! :)

You Might Also Like

19 komentářů

  1. Mint je tedˇ všude, nemám snad ani jeden kousek v mint barvě ve skříni, tak se odhodlávám něco si koupit. :D Peplum je krásný, mě to hrozně nesluší, ale s tím páskem. nádhera. Paletku chci vyzkoušet,, ale asi dvojku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mně taky dlouho přišlo, že mi peplum nesluší, ale poslední dobou mi to nějak přestalo vadit a nosím takové střihy dost často :D dvojka je taky nádherná:))

      Vymazat
  2. Krémové balerínky už jedny mám a jsou strašně skvělé, hodí se snad ke všemu:) Teď plánuji, ale pořídit si další, jelikož se staly mými hodně oblíbenými :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. právě proto je chci taky, ale žádné pořádné jsem nikde neviděla :/

      Vymazat
  3. krásné tenisky, mám ráda tuto barvu!!

    OdpovědětVymazat
  4. Vansky by se mi taky hodili :)
    tonyhumble.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Ty šaty jsou naproto boží, přesně ten typ oblečení, který bych jednou chtěla nosit (zatím nenosím :D).
    Mint vansky jsou top !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mně se právě takový styl taky moc líbí :D tak s tím musíme v létě začít :D :))

      Vymazat
  6. Ten prvy top je nádherny , mám podobny zo Zary akurat bledší a dá sa skombinovat úplne so všetkym :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. v Zaře jsem ho neviděla :/ ale už mám doma jeden z asosu, bohužel mi moc nesedí :/ :))

      Vymazat
  7. Veľmi pekný whishlist. Neutrálne balerínky by sa mi tiež hodili. Zistila som totiž, že väčšinu topánok mám na podpätku a keď mi treba ísť niekam kde potrebujem pohodlnú obuv je to obrovský problém :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já to mám zase naopak, nedokážu se pořádně přinutit, abych nosila podpatky, i když se mi strašně moc líbí, hlavně v létě:)

      Vymazat
  8. Mám Naked paletku jedničku a jsem moc spokojená a nad Naked 3 také uvažuji.

    www.missalexy.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Ty puntíkaté šaty sjou rozkošné :) paletka naked 3 je skvělá :))
    lakomanie.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  10. ten peplum je krásny,milujem červenú :)

    OdpovědětVymazat
  11. Šaty jsou boží, a barva rtěnky MILUJU! Zrovna jsem si o víkendu koupila podobnou barvu od NARS a jsem nadšená! Super wishlist!

    http://sugar--spice--nice.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  12. Ty šaty jsou krásné! :)
    http://borntobeinspired.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  13. Tie bodkované šaty by som chcela aj ja, sú ohromné! :-)
    Katharine-fashionisbeautiful

    OdpovědětVymazat

NÁVŠTĚVNOST ♡

SUBSCRIBE ♡

Follow on Bloglovin