What's in my makeup bag? - EVA ♡ LIFE

What's in my makeup bag?

15:48:00


Ahoj, 
dnes jsem se rozhodla si trošku odpočinout od učení a napsat po delší době článek. Tagy mě moc baví, proto jsem se rozhodla udělat What's in my makeup bag. Kosmetickou taštičku mám od Benefitu, líbí se mi daleko víc než klasické podlouhlé tvary, Přijde mi, že se do ní vejde daleko víc věcí. Mám v ní věci, které na makeup používám každý den a jsou to zárověň moje nejoblíbenější kousky kosmetiky, které mám. 

Makeup mám nejraději Oxygen Wow od Benefitu, který je na pleti strašně lehký a má i SPF 15. Na nedokonalosti pleti používám korektor od MUA, pod oči rozjasňující korektor Fake Up od Benefitu. 



Na oči mám vždy u sebe obyčejné tekuté linky She, miniaturu řasenky They're real a stíny v odstínu Birthday Suit taky od Benefitu. Mám je v několika odstínech a od doby, co jsem si je pořídila, tak jiné skoro nepoužívám. Jsou nanesené za několik vteřin a vydrží krásně celý den. 


Další nezbytností je pudr, právě používám jeden od Yves Rocher, oceňuji na něm hlavně velké zrcátko,   které se vždycky hodí. Rozjasňovač je od Mememe a mám zlatý teplý odstín. 


V kabelce mi nikdy nesmí chybět balzám na rty, většinou si kupuji medový od Balea nebo klasicky Labello. Rtěnky střídám každý den, ted' právě zkouším novou s třesňovým olejem od Yves Rocher, kterou jsem dostala ke zrecenzování. Není moc pigmentovaná, ale na rtech má krásnou broskvovou barvu a úplně jsem se do ní zamilovala. A navíc nádherně voní. 


Na obočí používám Brow Kit od Sleeku, jsem s ním moc spokojená, vůbec neubývá a navíc má v balení i dva štětečky a pinzetu. Další paletka je od stejné snačky, je v ní matný konturovací pudr a rozjasňovač, který nanáším i pod obočí a do vnitřního koutku oka. Jsou to jediné věcí od Sleeku, které jsem zatím vyzkoušela a musím říct, že jsem z nich nadšená. Jediná věc, kterou bych vytkla je povrch balení, snadno se zašpiní a jsou na něm vidět stopy od makeupu a nejde to smýt ani vlhkým hadříkem. Štětec je z balení pudru Dallas od Benefitu a na konturování je ten nejlepší, co znám.


Nosím u sebe vždy ještě pár gumiček na vlasy a pinetek, většinou i několik tamponků na odličování, kdybych potřebovala něco opravit. Taky mám vždy v tašce spoustu kapesníků, protože mám rýmu úplně pořád, dále taky krém na ruce, většinou od Neutrogeny nebo L'occitane. A v neposlední řadě s sebou tahám i antibakteriální gel, kupuji ho v DM a stojí pár korun.
Budu moc ráda, když mi do komentářů napíšete, co s sebou nosíte Vy, jestli některé produkty máte a jak Vám vyhovují. Všem co maturují přeju hodně štěstí, stejně tak těm, kterým začíná zkouškové. Nezapoměňte, že se pořád můžete zapojit do giveaway, hezký den!:)






You Might Also Like

11 komentářů

  1. Taštička vypadá moc hezky :) jinak já už s sebou teď make-up nikam nenosím ale až zase začnu v září chodit do školy tak většinou nosím korektor, tužku na oči a balzám :)

    OdpovědětVymazat
  2. já su asi divná, ale já prostě nosím jen rtěnky a nic víc =D sem tam někdy i pudr....

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem to asi podala v článku trošku špatně:D určitě tohle všechno netahám každý den do školy, ale mám to připravené na kosmetickém stolku a líčím se s tím každý den, beru si to s sebou když spím u přítele nebo někam jedu:) ale jinak s sebou nosím balzám na rty, rtěnku, pudr, řasenku a někdy korektor:))

      Vymazat
    2. ahaaaaaaaaaaa a ja si říkala, že jsem asi divná já =D To se ti všechna kosmetika vejde do takové pidi taštičky? nebo máš někde ještě zásoby a tohle jsou jen top produkty, které nejčastěji používáš?

      Vymazat
    3. nene nevejde, to jsou jenom produkty, které používám nejčastěji:) jinak mám na kosmetiku celou speciální komodu :D :))

      Vymazat
    4. já celý kosmetický stůl =D

      Vymazat
  3. Úvodní fotka je strašně roztomilá. :) Musím říct, že snad všechny produkty strašně závidím. Hlavně ten Benefit. ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Ten makeup od benefitu mám taky, nemůžu si stěžovat :)

    OdpovědětVymazat
  5. Na ten make-up se budu muset podívat zblízka :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Ten štětec na konturování je bezva :) Moc hezký článek :)

    OdpovědětVymazat

NÁVŠTĚVNOST ♡

SUBSCRIBE ♡

Follow on Bloglovin