NEW IN - EVA ♡ LIFE

NEW IN

16:06:00

Ráda bych vám dnes ukázala pár kousků oblečení, které jsem si koupila v poslední době, není toho zas tak moc, ale vím, že new in články jsou dost oblíbené, tak snad se vám bude líbit:)

První věcí je žluté sáčko, které jsem si objednala z ebay, protože za něj v Zaře odmítám nechat 2500.  Musím říct, že když mi přišlo domů a otevírala jsem balíček, tak jsem byla dost zaražená. Určitě to nebylo barvou, kvalitou, materiálem, to všechno bylo snad ještě lepší, než jsem čekala, přece jenom známe kvalitu věcí z ebay za pár korun. Překvapila mě ale cedulka, bylo na ní napsáno HM s velikostí 36 :D No… výrobce o tom v popisu samozřejmě vůbec nepíše, ale opravdu jsem netušila, že existují i napodobeniny věcí z HM. Na fotce můžete vidět, če sedí opravdu moc hezky.

                


Určitě vás napadne, že žlutá je moje oblíbená barva, protože tohle je další věc ve stejné barvě. Je z HM, ale tentokrát už opravdu:D A stálo jen 249 a mají ho i v jiných barvách, určitě se na něj běžte podívat. :)

Druhé sáčko je z Tally Weijl, na jaro se kytkovaný vzor hodí skvěle, jen jsem si možný při výběru velikosti 34 až moc věřila, protože je mi úplně akorát.


Dále tedy mám troje boty, z těchto mám obrovskou radost, protože jsou opravdu originální a žádné takové jsem nikde neviděla. Navíc jsem podobné už delší dobu sháněla, takže jsem byla moc potěšená, když mi z eshopu Botník.cz nabídli, že si můžu jedny boty vybrat. Měla jsem je zatím na sobě jen jednou, ale jsou celé kožené a sedí skvěle. Jsou od značky Swear London, která nabízí originální boty z Anglie hlavně v elegantním stylu. Právě tento eshop je jediný, který ji u nás zastupuje. Nabízí i další sortiment zahraničních značek, musím říct, že jsem si už vyhlédla jedny lodičky, které jsou jak jinak než žluté :D Navíc mají i přijatelné ceny. :)


Další boty jsou klasické Vansky v navy barvě, pokukovala jsem po nich už dlouho a když měli v Urbanstore slevy, tak jsem si je už musela koupit.

Do třetice tady mám klasické černé balerínky se stříbrnými detaily. Jsou z Geoxu jsou to ty nejpohodlnější baleriny, které jsem kdy měla. Určitě se to nedá srovnat s těmi obyčejnými z HM nebo ze Zary, je ale taky pravda, že romu odpovídá i cena.




V HM jsem si koupila ještě dvě další věci, sportovní top v růžové barvě a krat'ásky, které jsou moc pohodlné, na fotce to není dobře vidět, ale majé úžasnou oranžovo růžovou neonovou barvu. Další krat'ásky jsou z Pull and Bear, ale jsou mi bohužel trochu větší.


To je pro dnešek všechno, určitě mi dejte vědět, jak se vám věci líbí a co nového jste si pořídili vy. A nezapomeňte na giveaway:) Krásný den!:)

You Might Also Like

16 komentářů

  1. To zluty sako je nadherny. Nemas odkaz kde jsi ho kupovala?
    Giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, tady je:)

      http://www.ebay.com/itm/Fashion-Korea-Womens-Candy-Color-Slim-Short-Casual-Suit-Jacket-Blazer-Coat-J-/350926640789?pt=US_CSA_WC_Suits&var=620188383579&hash=item51b4db9695#_=_

      Vymazat
  2. To sako bych taky brala , hehe. Akorát třeba v jiné barvě, takže za odkaz bych byla moc ráda. Jinak ten žlutý topík mám, akorát v pudrové barvě a stál mě ve slevě 150 korun! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vážně? Tak to jsem naštvaná, kupovala jsem ho pár dní zpátky :D ale je pravda, že HM kolekce moc nemění:) odkaz je v komentáři nad tebou, jsou tam i jiné barvy:))

      Vymazat
  3. jéé, krásně jsi nakoupila! hlavně to sáčko je úžasné <3 a s cedulkou H&M musím souhlasit.. také mi z ebay dorazily šaty s cedulkou HMka :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mně se to právě ještě nestalo, tak jsem byla docela překvapená :D a děkuju:))

      Vymazat
  4. Pekné vecičky, sačka zbožňujem a tie Vansy sú pecka ;)
    http://bynicka.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  5. To žlutý sáčko je super! Nedala by si mi odkaz na prodejce? Já sháím takové růžové nebo růžovofialové nebo růžovolososové =D sháním ho už tři roky! Chci aby bylo právě takto vypasované...

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Odkaz jsem dávala pod první komentář, tak se podívej:) mají víc barev:))

      Vymazat
  6. Moc se mi líbí kraťásky a Vansky :)

    OdpovědětVymazat
  7. musím si založit paypal a začít objednávat z ebaye :D protože to jsou opravdu krásné věci za hubičku :D moc pěkně jsi nakoupila :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Často si říkám, že to byla chyba, teď si objednávám pořád něco:D a děkuji:))

      Vymazat
  8. Wow, to sáčko a všechny ty botičky bych taky brala. :3

    OdpovědětVymazat
  9. Kratásky a sako se vyvedly :)

    www.thetasteofviolet.com

    OdpovědětVymazat

NÁVŠTĚVNOST ♡

SUBSCRIBE ♡

Follow on Bloglovin