I'M BACK! - EVA ♡ LIFE

I'M BACK!

14:50:00

Krásný den,
plním co jsem před měsícem slíbila a jsem zpátky. Konečně mám za sebou hodně náročnou část roku a můžu myslet i na jiné věci, než jsou aminokyseliny, translace, počítání indukčnosti a spooousty podobně zajímavých věcí. Ještě nemám všechny výsledky, ale strašně jsem se oddychla, že už to mám za sebou. 


Co se týká blogu, mám už připravených několik článků, doma se mi nahromadila spousta nové kosmetiky, takže můžete do pár dní čekat velký haul, stejně jako článek s New in. A největší radost má z toho, že jsem si pořídila novou zrcadlovku, po velkém rozhodování jsem se rozhodla pro Nikon D3300, seděl mi nejvíc a hlavně se mi líbilo jeho jednoduché ovládání. Čeká mě spousta práce, abych se naučila aspoň trošku hezky fotit a mohla přidávat i outfitové články a kvalitní fotky, snad to bude co nejdřív. 

Chtěla bych Vám všem moc poděkovat za podporu, dostala jsem několik krásných vzkazů a všechny mi moc zvedly náladu. Taky mám obrovskou radost z toho, že se sem vracíte i přesto, že jsem měla menší pauzu a ptali jste se mě, kdy už budou nové články. Tohle je jedna z věcí, kdy si říkám, že to má smysl, i kdybych měla inspirovat jen pár z Vás, tak mi to udělá velkou radost.

Doufám, že většina z Vás má už zkouškové za sebou a užíváte si prázdnin, v několika příštích dnech už můžete čekat 'opravdový' článek. 

Mějte se hezky,
Kisses, E. xx

You Might Also Like

8 komentářů

  1. Ev, viděla jsem tě jak v Praze na Purkyňáku, tak v Plzni v pondělí :) Jak vyšla Praha? A taky sis takovym neskutečnym způsobem oddychla? Na články se moc těším :) Taky jsem teď zase ,,rozjela" blog, taky jsem se nemohla dočkat, až zase začnu blogovat :)
    Hedwica♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jee opravdu? To je škoda, že jsi za mnou nepřišla :( i když v Plzni jsem byla strašně unavená a naštvaná, tak jsem asi nepůsobila moc přátelsky :D Jsem taky strašně ráda, že to mám za sebou:) Jinak nechci to tady úplně veřejně psát, kam nakonec půjdu, ale budu moc ráda když mi napíšeš třeba na mail a všechno to probereme ♡

      Vymazat
    2. Ok, píšu:)) No já zas jak v pátek, tak v pondělí vypadala jak houmles, měla jsem toho fakt plný kecky :D

      Vymazat
  2. jééé konečně si zpět =) Zrcadlovku závidím, taky bych nějakou chtěla, jen se v tom absolutně nevyznám =/ =(

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně to trvalo skoro měsíc než jsem se rozhodla kterou :D a snad správně:)

      Vymazat
    2. já bych na to potřebovala asi nějakého chlapa, já se vyznám v mobilech a komplech, ale ve foťácích absolutně plavu =D

      Vymazat
  3. Moc pěkná zrcadlovka, tak držím palce :)

    Nicole

    OdpovědětVymazat
  4. super, že už to máš za sebou a teším sa na nové články! :)
    http://bonesincouture.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat

NÁVŠTĚVNOST ♡

SUBSCRIBE ♡

Follow on Bloglovin