KTERÝ SUCHÝ ŠAMPON? - EVA ♡ LIFE

KTERÝ SUCHÝ ŠAMPON?

18:53:00

Musím se přiznat, že nejsem zastáncem používání suchých šamponů a radši si vlasy jdu rovnou umýt. Protože mám ale hodně dlouhé vlasy a vyfénovat je pořádně mi trvá skoro hodinu, tak jsem se rozhodla, že si nějaký koupím. Používám je ale maximálně tak jednou týdně.


První z nich je novinka od Dove, má krásný bílý elegantní obal s šedými a růžovými nápisy, typický jako u ostatních obalů této značky. Začínám s ním proto, že jsem s ním narozdíl od druhého produktu moc spokojená. Musím si ho dát sice do vlasů opravdu hodně, ale zase opravdu funguje, má krásnou vůni, která je z vlasů cítit ještě pár hodin po nanesení a navíc udělá i objem. Nanáší se praktickým sprejovým aplikátorem.


Druhý je od Syoss a musím říct, že je opravdu na nic. Vydržel mi asi na šest použití, i když má celkem velký objem a s vlasy neudělal skoro vůbec nic a ještě byly slepené. Prostě hrůza.


Pokud nevíte, jak se mají suché šampony používat, tak tady mám od Dove hezký návod, stačí si ho nastříkat do vlasů, vmasírovat a potom vyčesat. Já ho ale někdy ani nevyčesávám, nic zdravého to pro pokožku nebude, ale výsledný efekt je určitě větší.


Pokud plánujete koupit si některý z těchto šamponů, tak určitě doporučuji ten od Dove. Je ale určitě možné, že někomu s jiným typem vlasů bude sedět třeba ten od Syoss. Oba dva najdete v drogeriích s cenou okolo 100 Kč

A jaký je Váš oblíbený suchý šampon? 

Hezký den, E. 


You Might Also Like

10 komentářů

  1. Suchý šampon jsem zatím nezkoušela, ale co jsem tak četla, tak si holky vychvalovali i suchý šampon od Batiste :)
    http://veru-life.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Vůbec nemám zkušenosti se suchým šampónem, taky si jdu radši vlasy umýt, i tak by se mi někdy hodil, musím vyzkoušet :)
    Nicole

    OdpovědětVymazat
  3. Od Sayoss ma to ani neprekvapuje že neni dobrý ale od Dove som ešte nevedela že má aj suchý šampón tak ked budem potrebovať tak ten si kúpim :)

    OdpovědětVymazat
  4. ja používam suchý šampón od Sayossu a skúšala som už aj od Schaumy :)

    OdpovědětVymazat
  5. Už dosť dlho si plánujem kúpiť nejaký suchý šampón tak určite v drogérii sa poobzerám na tieto dva.
    Pozývam ťa na moju Giveaway!
    http://fashionbycornelia.blogspot.sk/2014/07/first-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  6. Mám moc ráda suchý šampony. Dost se mi mastí vlasy a mýt si je každý den je opruz. A pomocníček sušáček Syoss vždy pomůže.:)))
    Blog ϐook of ϐeauty

    OdpovědětVymazat
  7. Suché šampony jsou skvělá věc! Ale já mám teda dobré zkušenosti se Syossem. :)
    http://www.enarastyle.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. Já mám teď moc ráda ten od Batiste. Krásně voní, vlasy dostanou objem a vydrží to klidně celý den. A už ho mám 2-3 měsíce, celkem často ho používám a zatím nevypadá, že by docházel.
    A ten Syoss jsem měla taky a naprosto s tebou souhlasím, byla to hrůza a kvůli němu jsem na suché šampony zanevřela, ale teď jsem zkusila ten od Batiste a jsem moc spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  9. Dejte si pozor na to, že vám přijde že voní chvilku, ale je hodně cítit a voní jak laciné mýdlo.

    OdpovědětVymazat
  10. Ja hlasujem za Syoss, Dove som neskúšala. Ale asi najlepší zo všetkých je rozhodne Batiste, ten má dokonca aj varianty pre hnedovlásky či čiernovlásky, takže výrobca konečne myslel na všetkých.
    Janka Bianka

    OdpovědětVymazat

NÁVŠTĚVNOST ♡

SUBSCRIBE ♡

Follow on Bloglovin