SUMMER ESSENTIALS - EVA ♡ LIFE

SUMMER ESSENTIALS

18:52:00




Aneb moje letní nezbytnosti. Miluju tvoření koláží a k názvu článku se jedna taková hezky hodí. Je to spíš asi seznam toho, co bych si představovala na cestu do letadla a na dovolenou. Na sebe džínové krat'ásky, obyčejný bílý top, neutrální sandálky a barevné náramky. Pro mě je totiž ideální dovolená místo, kde si lehnu na pláž s knížkou oblíbené autorky a drinku z baru na pláži a nemusím vůbec nic dělat. Prázdniny jsem zatím měla jenom pracovní, tak se na nicnedělání strašně moc těším. Neobejdu se bez velké tašky, slunečních brýlí, vody s citronem a mátou, písničkami v iPodu a chtěla bych do seznamu přidat i kloubouk, který je na obrázku, něco ve stylu Blair Waldorf v Paříži. Nemůžu ale nikde podobný najít, tak pokud víte, kde bych ho mohla sehnat, budu vám moc vděčná za tip. 

Jak vypadá takový váš seznam letních nezbytností? A ideální dovolená vůbec? Kam se o prázdninách chystáte? Moc ráda si vaše názory přečtu v komentářích.
Užívejte sluníčka, E. 

You Might Also Like

11 komentářů

  1. Pekné vecičky ;) Moje nezbytonosti sa ani velmi od tych tvojich nelisia, akurat sa nezaobidem bez nejakej pomady alebo jemneho ruzu ;)
    http://bynicka.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  2. Souhlasím, většinu z těch věcí mám taky ve svém šatníku =)
    Ideální dovolená by byla někde na Martiniku =)

    OdpovědětVymazat
  3. Takhle nějak poletím i já do Černé Hory. :) Už si také musím udělat seznam, co nezapomenout! Ten tvůj mi docela pomohl! :) Zamilovala jsem se do ledové vody s citronem už dávno a musím říct, že žádná jiná tekutina se jí nevyrovná! Ještě bych si s sebou přibalila foťák, ale někdy stačí dobrý mobil :). (Bohužel ten můj by nestačil. :D ) Corculum♥

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné věcičky :)

    PS: Moc ráda bych tě pozvala na svojí první GIVEAWAY!:)
    http://lovies47.blogspot.cz/2014/06/giveaway-01.html

    OdpovědětVymazat
  5. jsem ráda, že jsem našla další milý blog do sbírky :) Moje ideální dovolená je prakticky kdekoliv s lidmi, kteří jsou mi nejblíž. Ať by to bylo na Tahiti nebo v Tatrách ;)

    OdpovědětVymazat
  6. Krásné věci a hodně se shodnou s mými nezbytnostmi na léto!:-)

    OdpovědětVymazat
  7. Moc pěkná koláž :) To by mi do letadla taky úplně stačilo
    http://veru-life.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. moje letne "must have" slnecne okuliare, saty, sandálky a platena taska :)

    OdpovědětVymazat
  9. Já chci ty brýle...teda spíš chci aby mi slušely :D

    OdpovědětVymazat

NÁVŠTĚVNOST ♡

SUBSCRIBE ♡

Follow on Bloglovin