WISHLIST FOR FALL 2014 - EVA ♡ LIFE

WISHLIST FOR FALL 2014

18:44:00

Konečně nám oficiálně začal podzim! 

Miluju šály, svetry, vrstvení, vůni čerstvě spadaného listí.. Podzim je podle mě úžasný a proto nesmím vynechat seznam věcí, který bych si ráda v blízké době koupila. 




První věcí je tmavě hnědá prošívaná bundička, kterou jsem si vyhlédla v Zaře. Celkově jsem se začala poslední dobou hodně dívat na věci se zlatými detaily, což u mě není časté, protože jsem si všechno kupovala spíš do stříbrna. K tomu se taky hodí zlaté hodinky, protože moje stříbrné jsem si rozbila a chtěla bych něco hodně jednoduchého bez kamínků a vzorů. 

Další věcí jsou biker boots, které jsem si vyhlédla v Aldu, jen se ještě nemůzu rozhodnout mezi černou a šedivou. Taky bych moc ráda sehnala šedivý delší cardigan nebo kabátek, ale na ten jsem zatím nikde nenarazila, stejně jako na černé potrhané kalhoty. Tmavě vínovou jsem si v oblíbila nejen u rtěnek, ale taky mezi doplňky, takže bych uvítala něco podobného jako na obrázku.  A protože do školy nesmím nosit výrazně namalované nehty a gelové jsem si musela nechat sundat, tak musím najít nějaké neutrální laky, stejně jako rtěnku. Moc se mi líbí tužky na rty od Clinique, máte s nimi zkušenosti?

A co jste si na podzim koupili Vy? Máte taky svůj wishlist?

You Might Also Like

9 komentářů

  1. Já pořídila akorát pevnější legíny nebo možná spíš jeggins a svetřík :)

    www.recenzekamsepodivas.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Moc pěkný wishlist :) Já jsem si zatím koupila jen kabátek
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  3. Podzimní wishlist nemám ani ho neplánuji, protože pomaloučku přemýšlím nad vánočními přání. Já vím, že je teprve září, ale je toho tolik, co bych si přála :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Tu bundičku mám hodně podobnou z Orsay ;) já mám podzimní wishlist totálně nabušený, ale pochybuji, že si budu moci všechno pořídit. Zálusk mám hlavně na parku a nějaké botičky. www.beautypusinka.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. Můj podzimní favorit je kožená bunda a nové kotníkové tenisky :))

    OdpovědětVymazat
  6. Na ty tužky od Clinque jsem slyšela samou chválu, taky o nich přemýšlím!

    OdpovědětVymazat
  7. na letošní podzim nutně sháním "tartan" šálu, píšu to v uvozovkách, protože bych chtěla spíš takovou menší šálu,a le s tartan vzorem, ne tu klasickou tartan, která je pomalu stejně velká jak moje hlava :D a taky nějaké krásné podzimní sáčko :)

    OdpovědětVymazat
  8. skvele veci, ten kabat je hezky)

    PS: Zvu te na svoji giveaway na mem blogu, budu rada kdyz se pripojis:)
    http://bridgeofmemories.blogspot.co.uk/2014/10/giveaway-design-your-own-cases-and.html#comment-form

    OdpovědětVymazat

NÁVŠTĚVNOST ♡

SUBSCRIBE ♡

Follow on Bloglovin