Daniel Wellington Classic Bristol Lady - EVA ♡ LIFE

Daniel Wellington Classic Bristol Lady

20:35:00

Po hodinkách značky Daniel Wellington jsem se dívala už hodně dlouho dobu, proto jsem měla obrovskou radost, když jsem dostala nabídku na spolupráci. I když se může zdát, že je ted' o nich slyšet úplně všude, tak to podle pravda není. Sice byly nabídnuty nekolika blogerkám, ale na kolika spolužačkách ve škole nebo na lidech na ulici jste je už viděli? Já jsem je třeba zatím neviděla na nikom, ale doufám, že se to brzy změní, protože DW hodinky jsou opravdu nadčasové a kvalitní, už jen nádherný kožený obal jim dodává něco trošku navíc. 




Měla jsem jasno v tom, že chci hodinky se zlatými detaily, velkým ciferníkem a koženým páskem, ty látkové na mě působí dost obyčejně. Rozhodovala jsem se mezi černým a tmavě hnědým páskem, ale protože jsem k Vánocům dostala stříbrné a tu kombinuji s černou, tak jsem se rozhodla pro hnědý pásek. Bude se skvělel hodit k béžové. Plánuji si vzít je na svojí první zkoušku, protože jsou opravdu elegantní a k sáčku budou vypadat skvěle. 



Pokud plánujete koupit některý z modelů Daniel Wellington, tak nezapoměň te použít slevový kód 1501evaheartslife 15% slevou

Budu moc ráda, když mi napíšete, jestli máte s touto značkou nějaké zkušenosti a popřípadě jaké typy se Vám líbí. Hezký den!

You Might Also Like

10 komentářů

  1. Ja si na ne uz nejaky patek brousim zuby, myslim, ze spolupraci mi nikdo nenabidne :D vim, ze chci velky cifernik a zlaty.. Ale nevim barvu reminku, jestli cernou nebo hnedou, libi se mi oba :)

    www.claudiasnewlife.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Krásný hodinky, já jsem je ještě neviděla na nikom :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  3. V jednoduchosti je krása, má je teď sice spousta blogerek, ale hodinky jsou to krásné :)

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovědětVymazat
  4. Jsou jednoduché a přitom krásné:) Méně je prostě vždycky více!

    OdpovědětVymazat
  5. Sú krásne a už nejakú dobu nad nimi uvažujem. Brala by som skôr s čiernym remienkom :)
    http://bynicka.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  6. Veľmi pekný výber :) Aj ja už som nad nimi rozmýšlala, ale stále váham
    theVandasdiary

    OdpovědětVymazat
  7. Musím říct, že tohle jsou první DW hodinky, co se mi líbí :)

    BayaChick

    OdpovědětVymazat
  8. NEJKRÁSNĚJŠÍ hodinky, jaké jsem kdy viděla. Koupila jsem je před Vánocemi v akci tady https://www.brasty.cz/hodinky-daniel-wellington a jsem nadšená!!! Design a propracování je prostě dokonalé. Jsou jednoduché, nenápadné a přesto dokonalé :ú

    OdpovědětVymazat

NÁVŠTĚVNOST ♡

SUBSCRIBE ♡

Follow on Bloglovin