Kosmetické novinky za únor - EVA ♡ LIFE

Kosmetické novinky za únor

21:00:00

Hezký večer, po delší době tady mám několik nových produktů, které jsem si oblíbila. Nejvíc nadšená jsem z peelingu od Lush, jmenuje se Let the good times roll, který jsem sice mám už dva měsíce, ale pořádně jsem ho začala používat až nedávno a úplně jsem si ho zamilovala. Jestli někdy půjdete kolem Lush, tak si k němu určitě běžte přivonět a zaručuji vám, že bez něj neodejdete. Mně voní jako karamelky, krásně sladce. Hlavní je ale to, že nádherně čistí plet', stačí použít jen troška a hned vidíte rozdíl. Takže za mě určitě ano.

Od CC krému od Lirene jsem upřímně moc nevěděla. co čekat, ale velmi příjemně mě překvapil. Je zajímavý hlavně tím, že po nanesení má bílou barvu jako obyčejný krém, začně se tónovat až po roztírání na pleti. Má výraznou vůni, která mi nevadí, ale dokážu si představit, že na někoho by mohla být až moc. Barvě mojí pleti sedne perfektně a má také hodně dobré krytí a zároveň je lehký a vydrží celý den. 


Další produkty jsou věci na rty, Yves Rocher přišli s novou kolekcí balzámů na rty a jsou super, krásně hydratují a moc hezkž vonů, ten můj se jmenuje Framboise. Také jsem si koupila dvě rtěnky, jedna je klasická Kate v odstínu  03 od Rimmelu a používám ji každý den do školy, sice moc nevydrží, ale používám ji spíš jako lehce tónovaný balzám. Daleko lepší výdrž má Longlasting Lipstick od Dermacolu což bych i čekala, když to má v názvu v barvě 10, která je spíš tmavě malinová, taky nic moc výrazného, ale moc se mi líbí. 


Moje vlasy se snažím moc nezatěžovat, jediné co používám je šampon a olejíčky. Můj oblíbený od L'oreál mi došel, tak jsem si koupil Keratin repait oil od Pantene. Upřímně mi přijdou všechny oleje na vlasy stejné, ale mám pocit, že to pomáhá vlasům, aby se tolik netřepily a hlavně nádherně voní. Další věcí od Yves Rocher je nové tělové mléko Green tea lotion, které má opravdu hodně intenzivní vůni a připomíná mi jaro. 


Další věcí, kterou jsem si koupila, je Match to cover korektor od Essence v odstínu 10 natural beige. Má v balení dvě barvy, já jsem si oblíbila víc tu světlejší a i když jsem od něj moc neočekávala, tak mě příjemně překvapil. Má hodně tuhou konzistenci, takže se hodí spíš na menší plochy, protože se špatně roztírá, ale vydrží opravdu dlouho. Pod oči bych ho ale nedoporučovala, protože po chvíli zaleze do vrásek. Od stejné značky jsem si koupila i tužku na obočí, ale ta mi moc nevyhocuje, má strašně malou pigmentaci a není pořádně vidět. Taky jsem si koupila pore strips na černé tečky od Balea, které jsou fajn, srovnatelné s těmi od Nivea, které používám pravidelně. 


Znáte některé z těcto produktů a jaké s nimi máte zkušenosti? Budu ráda, když mi napíšete, co jste si v posledních týdnech koupili Vy a taky mi něco doporučíte :) 

You Might Also Like

14 komentářů

  1. Ten peeling od Lush vypadá skvěle. Celkově mám jejich produkty moc ráda. Za sebe mohu doporučit balzám na vlasy RandB. BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. O tom jsem nikdy neslyšela, musím se podívat :)

      Vymazat
  2. Ten CC krém od Lirene mám zrovna někde vzorek a chystám se na něj, docela se tedy těším:) Lush má hodně dobré všechny ty jejich čistící přípravky na pleť, měla jsem tedy jen masky, ale byly naprosto vynikající!
    Simushka in Bubblegum

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak dej potom vědět, jak jsi s ním byla spokojená :) já mám od Lush ráda hlavně pečující kosmetiku:)

      Vymazat
  3. Od Lushe jsem měla Ocean salt peeling a byl naprosto vynikající! Ale příště bych mohla zkusit zas třeba tenhle:)) miluju karamel:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. určitě ho vyzkoušej, ta vůně je vážně úžasná :)

      Vymazat
  4. Ty 2 rtěnky se mi líbí :). Já jsem si v únoru objednala svoji první červenou rtěnku z Oriflamu :D
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Oriflame moc nemusím :( ale červenou rtěnku schvaluju! :D :))

      Vymazat
  5. Lush vyzerá super. už dlhšie si plánujem zaobstarať aj ja nejaký prírastok. :D
    http://bonesincouture.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  6. Ja mela od Lush zatim jen Cupcake a mam zalusk jeste na tu Magnaminty, tak mozna zkusim i Let the good times roll:)

    ClaudiasNewLife

    OdpovědětVymazat
  7. Skúsenosti mám len s Kate rúžmi a sú skvelé ;) inak pekné vecičky
    NickaBeautyHunter

    OdpovědětVymazat
  8. Od Lushe jsem ještě nic neměla ale mám doma rtěnku Rimmel a olejíček Panthene a musím říctb že mě vyhovuje. Lepší než od Gliss Kuru takové ty spreje.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Gliss Kur jsem doma měla taky a rozhodně souhlasím, že je ten olej od Pantene lepší:)

      Vymazat

NÁVŠTĚVNOST ♡

SUBSCRIBE ♡

Follow on Bloglovin