MAC Dame, Ruby Woo - EVA ♡ LIFE

MAC Dame, Ruby Woo

17:19:00


Po tvářenkách z MACu se dívám už dlouho, ale nemohla jsem se rozhodnout, jaký odstín vybrat. Nakonec jsem ji dostala v odstínu Dame a mám z ní obrovskou radost. Je to přesně ta barva, kterou můžete nosit každý den, v létě i v zimě a vždycky bude skvělá. Řekla bych ale, že se hodí spíš ke světlejším odstínům peti, ale uvidím jak bude vypadat, až se opálím. Hodně na ní oceňuji to, že je matná bez třpytek, což na tvářenkách určitě nevyhledávám, protože pro rozjasnění mám super rozjasňovač od Sleeku. Na fotce vypadá odstín stejně jako ve skutečnosti. 




Další věcí je klasika, rtěnka Ruby Woo. Je taky matná, má nádherně sytou barvu a vydrží tak tři čtyři hodiny i s jídlem a pitím. Její výrazná barva je celkem nemilosrdná, takže jsou po nanesení vidět šupinky na rtech, doporučovala bych používat nějaký cukrový scrub na rty, zkuste třeba třeba cukr v olivovím oleji, to funguje skvěle. Báze podle mě není potřeba, ale já nemám báze celkově moc ráda, stejně jako konturky, takže další plus, že pod tuto rtěnku není třeba.


Máte doma některý z těchto produktů? Jaké jsou vaše oblíbené věci od MAC? 

You Might Also Like

9 komentářů

  1. Lícenka vyzerá veľmi pekne, škoda že si produkty neukázala aj v akcii :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Musím to napravit, ukážu v některých z outfitových článků :)

      Vymazat
  2. Od MAC mám pouze oční stíny ale na co se poslední dobou chystám, je pořízení si rtěnky. Už jsem četla hromadu recenzí a většinou pozitivních, takže určitě za chvíli u mě jedna skončí a nemohu se dočkat výsledku :-)

    www.bokattyna.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. O Ruby woo taky přemýšlím, koukala jsem na swatche a je boží. Myslím, že nebude ani zvýrazňovat případně žluté zuby. Já mám od MAC Heroine, a ta mi dá i 6 hodin, takže investice se opravdu oplatí.

    CHIC Adriana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Heroine je taky taková klasika, určitě nebude trvat dlouho a skončí i u mě :D

      Vymazat
  4. Od Mac miluju vsechno :) Od make upu po tvarenky, akorat ty ceny teda nejsou moc budget friendly :D
    Lenny Mali i Danmark

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je sice pravda, ale proč si jednou za čas neudělat radost :D :))

      Vymazat

NÁVŠTĚVNOST ♡

SUBSCRIBE ♡

Follow on Bloglovin