5.7.15 Random post - EVA ♡ LIFE

5.7.15 Random post

18:56:00

Poslední měsíc a půl byl u mě ve znamení učení se na zkoušky, překvapivě. Ve středu mě čeká poslední školní povinnost před prázdninami, zbývající dvě zkoušky mám naplánované na začátek září, protože naše fakulta bohužel v červenci a srpnu nezkouší. I když nakonec prázdniny nejspíš dopadnou trochu jinak, než jsem si plánovala, tak se moc těším na měsíc, kdy budu kromě práce jenom číst knížky, opalovat se a uvidím všechny moje kamarádky, na které jsem neměla přes rok moc času, protože většinu z nich mám v doma v Praze. 


Nejoblíbenější svačinka. Protože máme celý červen opravdu hodně jahod, mám úplně nejradši smoothie s melounem a mátou.



V pátek jsem poprvé ochutnala pravou domácí pizzu z kamenné pece, která byla výborná! Překvapilo mě, že se peče ani ne minutu, normálně mi přijde, že na ni vždy čekám věčnost. 


Moje oblíbené místo, kde jsme se byly se spolužačkou posilnit před jednou z našich zkoušek.


Po delší době jsem se viděla s kamarádkou, která taky studuje medicinu, jen doma v Praze. Vlastně jsem si uvědomila, že se poslední dobou bavím hlavně s holkama, co studují stejnou školu, kromě pár kamarádek, který znám už od mala. Ono je totiž strašně fajn, když víte, že ten člověk pochopí co to je učit se týdny na zkoušku a přesto si pořád nebýt jistá tím, že ji udělám.  A hlavně, že dvacet papírů, na které má někdo týden a ještě je většina otázek vytažených, opravdu nepokládám za těžkou zkoušku. :D Už jsem taky pochopila, že musím mít svoji školu vážně ráda a je třeba připravit si nevyčerpatelnou dávku motivace pro těch dalších pět let, protože toho strašně moc bere, i když věřím, že se mi to v září alespoň trochu vrátí s tím super pocitem, že mám vše splněno. 



Troška materiálního štěstí. Radost od táty.

A jak si budete užívat prázdniny Vy? 

You Might Also Like

4 komentářů

  1. Mnaaaaam! krasne fotky :)

    www.worldneedswomen.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Super fotky, to smoothie vypadá senzačně!

    OdpovědětVymazat
  3. Ty jo, tohle je úplné obžerství :D. Krásný fotky.
    Jinak já mám v plánu brigádu, nějaké hrady zámky, jižní Moravu a od srpna pracovní stáž, takže mám co dělat :)
    CHIC Adriana

    OdpovědětVymazat
  4. Jenom vidím ty fotky a hned bych to snědla :D Krásné fotky ! :-)

    http://sabihomolacova.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

NÁVŠTĚVNOST ♡

SUBSCRIBE ♡

Follow on Bloglovin