My current wishlist - EVA ♡ LIFE

My current wishlist

17:05:00



Krásný den, 
měla jsem v plánu posntnout několik outfitových článků, protože jsem si v poslední době nakoupila docela dost věcí, ale můj věčný problém je to, že mě prostě nemá kdo fotit, klasicky. Takže kdyby někdo třeba chtěl nafotit si navzájem outfity, tak budu byla straasně ráda, když se mi ozvete :)

Mac Mineralize Skinfinish je jedna z věcí, po které se koukám už hodně dlouho a po používání Mac tvářenky jsem se rozhodla, že se vyplatí používat kvalitnější produkty. K němu bych ještě chtěla štětec, taky od Mac.

Kabelka DKNY výrazné barvy k létu patří a mně se zalíbily menší tašky ve žluté nebo výrazné modré. 

Clarisonic Mia 2 protože se mi v posledních měsících zhoršila plet', chtěla bych vyzkoušet, jestli by mi pomohl Clarisonic, slyšela jsem na něj jen samé dobré recenze a doufám, že bude vyhovovat i mně.

Aqua di Gioia od Giorgio Armani používá několik mých kamarádek a strašně se mi ta vůně líbí, už několik let používám mojí nejoblíbenější vanilkovou Poison Dior, ale na léto je hodně těžká, tak bych ji ráda s něčím střídala.

Tělové sandálky na klínku jsou pro mě must have, hodí se ke všemu a ráda bych konečně našla nějaké pohodlné, které bych mohla nosit víc jak deset kroků bez toho, abych okamžitě musela hledat náplasti.

Neoprenová sukně z Reserved je další věc, která mě zaujala na první pohled. Viděla jsem ji i v jiných barvách, ale nejvíce se mi líbila výrazná růžová.

Černé skinny s vyšším pasem a dírama na kolenou jsem si už vyhlédla v Zaře.

Jednoduchý zlatý náhrdelník a nejlépe dvojitý by mi taky udělal radost, celkově na věci na krk moc nejsem a chtěla bych něco minimalistického, co bych mohla nosit pořád. 

A jaké věci máte na wishlistu Vy?:)

You Might Also Like

4 komentářů

NÁVŠTĚVNOST ♡

SUBSCRIBE ♡

Follow on Bloglovin