Dermacol Truffle Moisturizing Make-up - EVA ♡ LIFE

Dermacol Truffle Moisturizing Make-up

18:01:00

Krásný den! Jak se dnes máte? Já jsem dnes byla od rána ve škole, večer jdu na trenink, kam se mooc těším a ted' jsem si našla chvíli na to, abych se s vámi podělila o tip na jeden super makeup



Musím přiznat, že mě samotnou by asi nenapadlo si kupovat makeup z drogerie, už léta používám Face and Body foundation od MAC a jsem s ním bez výhrad spokojená, ale jednou jsem zrovna žádnou lahvičku neměla po ruce a vzala jsem si Dermacol Truffle  od mladší segry (která ho vlastně ještě vůbec nepotřebuje :D) a musím říct, že jsem byla velmi pozitivně překvapená. Nevšimla jsem si žádné výrazné parfemace a první věc, která mě zaujala je to, jak jednoduše se nanáší. Používám na něj štětec na makeup od Sephory a trvá mi nanést ho na celý obličej ani ne minutu. 

Na fotce můžete vidět, jak vypadá asi tři hodiny po nanesení bez korektou a zapudrování.

Upřímně jsem od něj nic moc nečekala, protože obecně k  levnějším drogerkovým makeupům jsem hoodně skeptická, ale jsem moc ráda, že jsem na něj takhle omylem přišla. Má střední krytí, což je pro mě ideální, sice nevypadá tak moc přirozeně jako ten od MAC, ale určitě nehází oranžové odstíny a nejsou vidět přechody mezi ním a místy bez nanesení. Další věc, kterou bych chtěl vyzdvihnout, je výdrž. Na pleti krásně vydrží opravdu celý den, já sice extra krytí nepotřebuju, ale stejně se cítím líp a upraveně, když nějakou tu masku na sobě mám, určitě mě chápete :D Takže za mě určitě ano a můžu ho jenom doporučit. Mám ho v odstínu 2, na lahvičce je napsáno, že je to lanýžový hydratační make-up a má SPF 15, seženete ho za necelé tři stovky. 

Máte s tímto makeupem taky zkušenost? Jaké další značky byste mi doporučili? 

You Might Also Like

2 komentářů

  1. Vypadá dobře, ale bojím se odstínu, působil na mě růžově :/
    HAUTE BASICS

    OdpovědětVymazat
  2. Ja ho chci vyzkouset. :))
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat

NÁVŠTĚVNOST ♡

SUBSCRIBE ♡

Follow on Bloglovin