Sweather Weather - EVA ♡ LIFE

Sweather Weather

20:06:00





Hezký večer! Dnes jsem si na sebe zvala svetr, který jsem si včera koupila v Zaře a jsem si jistá, že to bude jedna z mých nejvíc nošených věcí tohoto podzimu. Je z úžasně příjemného materiálu a musím na něj pořád šahat :D Celkově mám z přicházejícího podzimu velkou radost, je to moje nejoblíbenější roční období a vždy se strašně těším na nošení svetříků, kozaček, klobouků... A samozřejmě na nejlepší pumpkin spice latte:)) Taky jsem si pořídila novou rtěnku ze Sephory a musím říct, že má úžasnou výdrž, vydržela oběd i kafe až do večera, přirovnala bych ji klidně ke kvalitě Macu. Hamiltona tahám pořád a zvláště k šedé se stříbrné detaily skvěle hodí, boty mám z Topshopu a kalhoty jsou taky ze Zary, původně sice byly v černé, ale ted' jsou už dost do šeda. A jak se na podzim těšíte Vy? 







You Might Also Like

8 komentářů

  1. Svetrík je úžasný, tiež som si tam nedávno jeden kúpila a nosím ho skoro stále :D A tiež chválim rúž, ideálna jesenná farba :)) A veľmi ti svedčí!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc! Tyhle svetry jsou super, taky se potom nemůžu donutit nosit i něco jiného :D S tou rtěnkou jsem si nebyla až tak jistá, tak mám radost, že se líbí :))

      Vymazat

NÁVŠTĚVNOST ♡

SUBSCRIBE ♡

Follow on Bloglovin