Milý Ježíšku… 2015 - EVA ♡ LIFE

Milý Ježíšku… 2015

15:32:00

Krásné odpoledne,
sice se mi tomu ani nechce moc věřit, ale už skoro za dva týdny jsou tady Vánoce. Musím ale říct, že po dlouhé době si ten předvánoční čas celkem užívám a je všechno tak nějak víc v klidu, než třeba minulý rok. Jediná věc, co mi trošku vadí je to, že počasí venku připomíná prosinec jenom hodně vzdáleně. Ale nechci se řadit mezi ty otravný lidi, pro který je pořád v létě moc teplo a v zimě moc zima :D Sama nemám ráda, když někdo nadává na počasí, protože to je asi tak jediná věc, se kterou nikdo nic neudělá,  tak to nebudu dělat taky.





Dnes ráno mi mamka vynadala, že jsem si ještě nenapsala Ježískovi, takže mě napadlo, že to rovnou spojím i s novým článkem. Letos je asi největší položkou na mém seznamu nový objektiv. Je to hlavně proto, že spoustu věcí, které jsem plánovala přát si k Vánocům, tak jsem to prostě nevydržela a koupila si je sama :D Vždycky jsem ráda četla a dostávala od celé rodiny spoustu knížek, ale v posledních letech na mě nějak zapomínali, tak bych byla moc ráda, kdyby to letos bylo trošku jinak. V Zaře i v Mangu mají úplně skvělé huňaté šály a jednu takovou bych si moooc přála. Taky bych chtěla zlaté a stříbrné polštářky do pokoje, protože se mi líbí už hrozně dlouho a podobné jsem viděla v HM home, který tady už konečně máme. V Gantu jsem viděla úplně krásný svetřík, jenom se nemůžu rozhodnout, jestli bych chtěla tmavě modrý nebo krémový, tak to za mě asi bude muset rozhodnout Ježíšek :D Taky se mi hodně začaly líbit chlupaté kuličky na tašky, sice jsou ted' opravdu všude, ale snad to nějak zvládnu. Taky mě napadlo, že vlastně nemám žádné pořádné vánoční pyžamo, hlavně aby bylo dost pohodlný, červený a roztomilý. Určitě se nebudu zlobit, kdybych  dostala nějakou matnou nude dlouhotrvající rtěnku, třeba ty nové od Nars vypadají úplně skvěle. Ale nejvíc bych si určitě přála rozjasňovač od MAC, pořád přemýšlím, jestli bych si ho měla koupit, ale ted' jsem odhodlaná si pro něj zajít, i kdybych  ho k Vánocům nedostala. Jako další věc mě ještě napadají Yankee Candle, už určitě víte, že miluju vanilkovou vůni asi tak úplně na všem, takže nějaká taková by mi určitě nevadila. A samozřejmě Pandora, ale možná počkám až na jejich každoroční padesátiprocentní slevy po Vánocích. 

Určitě ale nechci, aby to vypadalo tak, že si napíšu seznam a všechno prostě musím mít. Je to spíš taková inspirace a já vždycky dokážu dost ocenit, když dostanu nějakou maličkost, o které jsem někdy mluvila ten člověk si na to vzpomene, celkově radši dostávám menší dárky a různé blbosti. 

A co si přejete k Vánocům Vy? Máme nějaké dárky společné? :)











You Might Also Like

3 komentářů

  1. Jéé, ta chlupatá kulička se mi také moc líbí a plánuji si jí pořídit, ale z nějaké pravé kožešinky :-)

    Nela z Beauty Charm

    OdpovědětVymazat
  2. Béžový kabátek se mi líbí, já bych právě taky chtěla nový kabát :) A to je tak to jediný společný, co máme :) Taky jsem tento typ článku na blog přidávala

    OdpovědětVymazat

NÁVŠTĚVNOST ♡

SUBSCRIBE ♡

Follow on Bloglovin