Benefit Brow Bar - EVA ♡ LIFE

Benefit Brow Bar

19:03:00

Krásnou neděli! Dnes jsem se s Vámi chtěla podělit o moji zkušenost s úpravou obočí v Benefit Brow baru. Určitě jste o tom už slyšeli a řekla bych, že spousta z Vás tam byla dlouho přede mnou, ale já jsem se k tomu dostala až minulý týden a musím říct, že jsem byla nadšená. Šla jsem do Sephory hlavně kvůli tomu, že tam pracuje moje kamarádka a já jsem všude kolem slyšela jen dobrá doporučení, tak proč to taky nevyzkoušet.



A jak vypadá celá návštěva? Záleží to na tom, co všechno do úpravy budete chtít zahrnout, obecně ale nejdřív řeknete, co vlastně celkově očekáváte, potom expertka navrhne správný tvar, který se hodí k celkovému konceptu obličeje. Následuje barvení, v BB baru mají dvě barvy, které namíchají podle přesného odstínu, který se k Vám hodí a bude vypadat co nejpřirozeněji. Potom dojde na trhání obočí voskem a celkové dokreslení a zastřihnutí. V ceně máte taky lehký makeup a slečna s Vámi taky probere to, jak si máte obočí upravovat doma. Výsledek vydrží něco kolem měsíce.
Já jsem osobně z výsledku nadšená, protože mi správný tvar ušetří spoustu času při líčení a i nenamalovaná vypadám upraveněji.

Benefit brow bar najdete ve vybraných parfumeriích Sephora, vezmou Vás i bez objednání, ale podle mě je lepší si zavolat a domluvit se na konkrétní čas. Dole máte seznam  poboček BB baru a taky ceník.
Budu moc ráda, když se se mnou podělíte o svoje zkušenosti a o to, co používáte na obočí Vy.





 





You Might Also Like

3 komentářů

  1. Evi, tenle článek mě jen utvrdil v tom, že mám sebrat odvahu a jít si Brow Bar vyzkoušet na vlastní obočí :-) taky jsem slyšela jen samou chválu! :-)
    Bebe

    OdpovědětVymazat
  2. Obočí si upravuju sama, ale někdy asi Brow bar zkusím :)
    HAUTE BASICS urban decay giveaway

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to vyzerá naozaj super !! Určite si zistím, kde sa v mojom blízkom okolí niečo také robí, pretože si obočie upravujem sama a nezaškodilo by, keby to nechám aj v rukách odborníkov !
    GIVEAWAY ! THE COLORFUL THOUGHTS


    OdpovědětVymazat

NÁVŠTĚVNOST ♡

SUBSCRIBE ♡

Follow on Bloglovin