Black and yellow - EVA ♡ LIFE

Black and yellow

9:38:00


Včera jsem četla článek na blogu u Jitky a musím říct, že hezky popsala to, na co poslední dobou taky dost myslím. Ve zkratce jde o to, že v poslední době je strašně těžké vyvolat u čtenářů zpětnou vazbu. Podle mě je to dáno tím, že lidi jsou často líní číst celý článek a jenom prolítnou fotky. Nebo ještě hůř, už sledují jenom instagram, protože je to tak nějak pohodlnější. Proto je docela smutný, když se ptáme, jak jste se měli, co si o tom a tom myslíte a co jste si třeba koupili, co jste dělali… Píšu to proto, že mě to opravdu zajímá a chci to vědět, není to jenom řečnická otázka, aby to na konci článku vypadalo hezky. Moc si proto vážím toho, když si někdo dá práci a napíše komentář. Taky by mě moc zajímalo, jak si myslíte, že je obecně nejlepší tu zpětnou vazbu vyvolat?


A ted' už k outfitu. Asi by bylo fajn, kdybych se konečně začala dívat aspoň v telefonu na předpovědi počasí, abych nebyla pokaždý překvapená, že venku sněží :D Třeba včera, kdy jsme outfit fotily, jsem nespala doma a ráno jsem jela domů v balerínkách, což je vážně super v takový vánici :D Vzala jsem na se kožíšek z Promodu, kalhoty ze Zary, boty z Topshopu, svetřík  je z Timeoutu a k tomu mám MK Hamiltonku se zlatými detaily, kterou nosím jen občas, ale k žlutému se hodí určitě víc než ta moje oblíbená ve stříbrné. 

Budu se moc těšit na Váš názor, pusu E. 








You Might Also Like

1 komentářů

  1. máš pravdu, v tej spätnej väzbe je to ťažké, keďže dnes už málo ľudí číta. ja si myslím, že sa treba jednoducho len venovať blogu, mať svoju pravidelnosť, držať si svoj štýl a postupne si vybudovať základňu čitateľov, ktorí neprídu len kvôli fotkám ale aj kvôli textu :)

    OdpovědětVymazat

NÁVŠTĚVNOST ♡

SUBSCRIBE ♡

Follow on Bloglovin