Random: Italy, prom, SP, food - EVA ♡ LIFE

Random: Italy, prom, SP, food

15:32:00





























Krásné odpoledne, random článek jsem nepsala už hodně dlouho a v telefonu se mi nahromadila spousta fotek, které jsem Vám chtěla ukázat. Na začátku měsíce jsem byla s rodinou v Itálii na horách, bylo tam úplně nádherně a skvěle jsem si to užila. Hned v den návratu jsem šla s mojí sestrou na koncert Simple Plan, což je jedna z mách nejoblíbenějších kapel vůbec, tak jsem se na večer strašně moc těšila. Proto jsem byla úplně nejšt'astnější, když se nás pozvali do backstage a mohly jsme celý koncert sledovat zezadu z pódia. Navíc jsem ani nečekala, že budou všichni i z předkapel tak moc milí a budou se s námi bavit jako s kamarády :D No celkově bylo vážně překvapení a obrovský zážitek, na který určitě jen tak nezapomenu.


Kromě toho mám tady i fotky z plesu, kde jsem byla minulou sobotu, byla jsem překvapená, kolik lidí mi šaty pochválilo, tak budu ráda, když mi taky napíšete, jak se líbí Vám :) Upřímně jsem byla dost zaskočená, kolik holek chodí na ples jako někam do klubu. Šaty pod zadek, výstřihy, vysoký podpatky, na kterých neudělají rovně ani tři kroky a celkově spíš za kurvu než hezky elegantně na ples :D Já nevím, možná to tak přijde jenom mně, ale na ples by měl jít člověk aspoň trošku slušně a v delších šatech, přece jenom to je společenská událost a pořád nechápu, že to tak někteří neberou. Další fotky jsou především jídla, byla jsem se podívat v několika nových kavárnách, o kterých taky plánuji napsat posty, třeba v Monolok CafeCacao Prague nebo Oliver's Coffee Cup. Určitě mi dejte vědět, kam rádi chodíte Vy, budu ráda za inspiraci.
A užijte si to občasné sluníčko, ze kterého mám vždycky velkou radost. Pusu E. 























You Might Also Like

1 komentářů

  1. V těchto šatech vypadáš jako princezna, moc ti to sluší! :) Mám stejný názor jako ty, často si až sama připadám jako ta, co se špatně oblékla. Je škoda, že v dnešní době si holky neumí ujasnit, co si kam můžou vzít a co je zase úplně mimo.

    OdpovědětVymazat

NÁVŠTĚVNOST ♡

SUBSCRIBE ♡

Follow on Bloglovin