I need coffee! - EVA ♡ LIFE

I need coffee!

19:02:00


První věc, kterou bych chtěla dnes zmínit je něco, čeho jste si doufám už všimli. Dlouho jsem přemýšlela, že trošku změním design blogu, ale nemohla jsem se k tomu nějak donutit. Včera jsem si na to sedla a už to konečně vypadá zhruba tak, jak bych chtěla, ale pár věcí budu měnit :) Jak se Vám to líbí?


Další věcí místo, které souvisí s nadpisem článku, a to kavárna I Need Coffee. Všimla jsem si jí u někoho na instagramu a řekla jsem si, že se tam musím taky podívat, tak jsme se tam byly s Anet z Oneblondielife po obědě podívat. Je to tam dost maličký, ale kafe a dortíky mají výborný, tak se tam určitě zastavte, jestli budete mít cestu kolem Karláku. 

A další věcí je outfit. Nic super originálního jsem na sobě sice neměla, jediná nová věc jsou jeggins ze Zary, ale tak na černých kalhotech moc není co popisovat :D Na druhou stranu, takhle nějak chodím oblečená dost často a já sama má ráda outfity, který mě můžou inspirovat do běžnýho života, kdy jdu ráno do školy, do práce, učit se do studovny, jedu potom na trenink… A na to samozřejmě potřebuju pohodlný nositelný oblečení.  A upřímně ani nemám náladu vymýšlet zase skoro zimní outfity a nemůžu se dočkat, až si na sebe vezmu sáčko a sandálky a půjdu. A jak to máte Vy? Máte rádi na blozích spíš obyčejnější kombinace nebo něco víc výstředního? 

Mejte se krásně, pusu E. 

















You Might Also Like

15 komentářů

  1. Krásný outfit, moc se mi líbí kvalitní fotky a nemůžu si odpustit malou pochvalu na tvé vlásky, které jsou krásné!! :)

    Nela Agáta z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  2. Novy design je fajn :)) akorat mi prijde ze toho mas v pravem sloupci nejak moc-neni napr to recent posts a latest posts jakoby to samy? :) prislo by mi lepsi mit kontakt na tebe a ctenare nekde vyse umisteny :)) ale jinak super :)

    www.claudiasnewlife.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo to jsou přesně ty věci, který ještě potřebuju dodělat :D Ono by to nemělo být to samý právě, ale nějakou záhadou se tam zobrazují ty stejný příspěvky :D ale děkuju moc!:)

      Vymazat
  3. Hi Eva :) nice blog, would you like to follow each other on GFC? Please let me know on my blog leaving a comment so I can follow back. Thank you. ♥ ♥
    http://thatisammore.blogspot.it/
    That’s amore

    OdpovědětVymazat
  4. Moc ti to sluší :) máš krásné vlasy. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Dokonalé fotky a krásný článek (a celý blog..). Stávám se pravidelným čtenářem! :)
    Catherine Ribbon

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak ty jsi zlatá, mám velkou radost, že se ti tady u mě líbí :))

      Vymazat
  6. Sluší, líbí se mi kabátek. Já osobně preferuju outfity, které se hodí na běžné nošení, ale jsou v něčem, alespoň malém detailu, zajímavé :)

    Poshlife

    OdpovědětVymazat
  7. Outfit je síce jednoduchý, ale veľmi pekný! :) Ja mám najradšej takéto outfity ♥

    OdpovědětVymazat

NÁVŠTĚVNOST ♡

SUBSCRIBE ♡

Follow on Bloglovin