New in cosmetics: MAC, Xen-Tan, Nivea… - EVA ♡ LIFE

New in cosmetics: MAC, Xen-Tan, Nivea…

17:44:00

 

Už dlouho se tady na blogu neobjevil žádný new in článek s kosmetikou, ale mám doma pár věcí, které jsem v poslední době vyzkoušela a mohla bych Vám o nich něco napsat. 

Jako první věc je tady nový šampon a kondicionér Rapair and Targeted care, který napravuje strukturu poškozených vlasů přesně tam, kde je potřeba. Voní klasicky jako všechny vlasové produkty Nivea, tak hezky jemně, nic výrazného. Po zklamání ze šamponu Aussie  mi tento udělal vážně radost a to hlavně poroto, že moje dlouhé vlasy jsou často po kondicionéru těžké a proto ho skoro nepoužívám. Tady mi to ale vůbec nevadilo, takže ho můžu doporučit i na delší vlasy.

Další věcí je samoopalovací krém od Xen-Tan, o kterém plánuji napsat celý článek, ale zatím můžu říct, že jsem s ním po prvním dvou aplikacích moc spokojená. 




 Obočí si vždycky nejdřív upravím stíny a potom si ho zafixuju gelem, už jsem jich vyzkoušela spoustu, například od Alverde nebo Benefitu, ale tento od MAC mi zatím vyhovuje ze všech nejvíc. Možná to bude tím, že mám celkově značku MAC moc ráda a opravdu mi všechny produkty, co mám hned sedly.  Jmenuje se Pro Longwear Waterproof Brow Set v odstínu Empathically Blonde, můžete si vybrat ještě z dalších pěti variant. Stojí sice okolo 600 korun, asi zase drží od rána až do večera úplně bez problémů. 

Taky jsem si pořídila konturovací pudr od MAC, je jen v jednom odstínu a nemám mu co vytknout. Nepráší, má krásně matnou barvu a dělá super přirozený efekt. 



Po dlouhé době jsem vystrídala MAC Face and Body Foundation za jiný makeup, tento jeod Dermacolu a jmenuje se Caviar Long Stay Makeup and Corrector. A jsem z něj nadšená. Součástí je i korektor, což je podle mě super nápad, krásně kryje a nejvíc se mi na něj líbí, že nechává efekt jako po přepudrování. A skvěle kryje, což se mi ted' na moji zhoršenou plet' hodí. Koupila jsem si ho v nejsvětlejší variantě Pale. 




A na závěr jsou tady oleje od značky Saloos. Už podle jejich počtu můžete tušit, že jsem s nimi taky moc spokojená. Kdysi jsem dostala od kamarádky Midnight Serum od Kiehl's a upřímě můžu říct, že jediný rozdíl mezi ním a oleji na fotce je v ceně. A to celkem dost velký. V Kiehl's ho koupíte za 1100 a Saloos seženete za necelé dvě stovky. A navíc si můžete vybrat ze spousty vůní a druhů, mně zatím nejvíc vonělo Granátové jablko. Používám je vždy na noc místo nočního krému a nemůžu si je vynachválit. 

Máte s některým z těchto produktů zkušenosti? Co nového jste si koupili v poslední době Vy? Mějte se krásně a užívejte sluníčka, pusu E. 

You Might Also Like

4 komentářů

  1. Ten gel od MACU vypadá skvěle! =)
    seulementteresa.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Skvělé kosmetické novinky!
    Od kosmetické značky MAC si také plánuji něco pořídit, jen čekám, až budu mít příležitost navštívit Prahu. S pleťovými olejíčky od Saloos jsem taky moc spokojená (dokonce jsem na ten levandulový, který jsem si momentálně aplikovala na pleť, psala na svém blogu recenzi). Akorát mám v současný době pocit, že už ho používám dlouho a moje pleť si na něj zvykla.
    FASHION & BEAUTY

    OdpovědětVymazat
  3. Ten konturovací pudr od MACu mám v plánu vyzkoušet :)

    Nela Agáta z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  4. Oleje od Saloos mam tiez v oblube. Najradsej mam asi ten z manukou.
    |Kaviareň u mačky|

    OdpovědětVymazat

NÁVŠTĚVNOST ♡

SUBSCRIBE ♡

Follow on Bloglovin