Plet'ové masky Freeman - EVA ♡ LIFE

Plet'ové masky Freeman

15:49:00

Určitě všichni znáte modrou šmoulí antistresovou masku od Freemana, na kterou můžete najít především kladné recenze. Proto jsem se rozhodla od této značky vyzkoušet i něco jiného. Pokud jsem počítala správně, tak je jich celkem 13, ale vždycky časem přibyde nějaká nová.


 Začnu tou žlutou Facial Brightening Mask Golden Gain, která patří do hydratační řady. Obsahuje přírodní zlatá zrníčka, která by měla zvyšovat vlhkost pleti a zároveň ji zpevňovat. Protože je také rozjasňující, tak by se měla používat spíš ráno. Já jsem s ní zatím moc spokojená, sice nemám pocit, že by nějak zázračně čistila, ale když si ji nanesu právě ráno, tak mám super pocit svěží pleti a přijde mi, že má i trošku chladivý efekt. No a v neposlední řadě, komu by se nelíbila maska se třpytkama :D 



S druhou maskou Diamond Mineral Rinse Mask jsem ale na začátku moc spokojená nebyla. Nechala jsem ji na obličeji asi dvacet minut a pořád nechtěla zaschnout. A čekat delší dobu, tak na to už nemám nervy :D Její konzistence je spíš takový blátíčko narozdíl od té první která je vyloženě gelová. Obsahuje i hrubší kousky, takže se hodí i na peeling. No a přesně tak ji já práve používám a jsem s ní v tomto ohledu moc spokojená, protože vůbec nevysušuje. Jinak je tato maska jílová a měla by sloužit k hloubkovému čištění, obsahuje antioxidanty, takže pomáhá plet' i regenerovat. 



Pokud hledáte něco super extra bio a přírodního, tak to asi nebude přímo pro vás, na druhou stranu, já mám na některé složky citlivou plet' a s temito maskami jsem neměla jediný problém. Doporučila bych je spíše normální nebo smíšené pleti. Další výhodou je i cena. Masky seženete za něco lehce nad stovku, takže to další důvod, proč vyzkoušet i další druhy. Určite mi dejte vědět, jestli s nimi máte zkušenost a případně jako mi doporučíte na vyzkoušení dál. 
Pusu E. 

You Might Also Like

4 komentářů

  1. Od nich jsem ještě zadnou masku nezkoušela, ale ráda bych :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  2. Zkoušela jsem od nich jednu masku a moc mi nevyhovovala, ale ta rozjasňující nevypadá špatně :)
    HAUTE BASICS

    OdpovědětVymazat
  3. Ja som mala doma telovku, dokonca kremy a peelingy na nohy ale pletovu masku nikdy :) musim napravit!


    Pozyvam na letni giveaway tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2016/05/rexona-giveaway.html

    OdpovědětVymazat

NÁVŠTĚVNOST ♡

SUBSCRIBE ♡

Follow on Bloglovin