Bali | Gili Air - EVA ♡ LIFE

Bali | Gili Air

21:51:00


Kromě cestování po Bali jsme měly taky naplánovaný, že se podíváme i na některý z ostrovů kolem. Lombok nám jako dvěma holkám nikdo moc nedoporučoval, protože to není zrovna nejbezpečnější místo ani v páru, tak nakonec jsme se rozhodly pro Gili. Jsou to dohromady tři ostrovy, spíš teda ostrůvky, protože my jsme ho asi za hodinu stihly z půlky obejít. Já jsem se nejvíc těšila, že konečně uvidim ty nejvíc nádherný bílý pláže a pozvolný břeh a dokonalý houpačky kousíček nad vodou… A musím uznat, že to všechno bylo ještě daleko lepší, než jsem si představovala. Když jsem se ted' skoro po měsíci probírala fotkama, bylo mi z toho tak trošku smutno, ale celkem příjemně, ujistila jsem se v tom, že bych se na to místo ještě někdy moc ráda znovu podívala. 

Z Canggu jsme vyjely hodně brzo ráno, abychom se dostaly do přístavu, odkud jsme potom jely speed boat až na Gili. Dorazily jsme přesně na oběd a měla jsem ty nejlepší krevety a steak z tuňáka, co jsem kdy jedla. A protože jsme si nerezervovaly žádný hotel dopředu, šly jsme se projít po pobřeží a cestou jsme si chtěly něco vyhlídnout. To byla asi tak první chvíle za celý ty tři týdny, kdy jsem byla trošku naštvaná, bylo mi neskutečný vedro a pořád jsme nenašly hotel, co by se nám líbil :D Nakonec jsme naštěstí jeden našly a bylo to úplný nádherný, koněčně jsme měly pořádnou sprchu s teplou vodou, super bazén, obrovský pokoj a ráno snídani přímo na pláži. Potom jsme se šly ještě vykoupat, protože voda byla hrozně teplá a úplně ideální na to lehnout si do těch maličkých rybníčků na pláži a opalovat se. Pak jsme se vydaly na druhý konec ostrova, kde jsme objevily kouzelný houpačky v moři, pár hodin jsme zůstaly na pláži a popíjely kokosy a šly jsme zase zpátky, po cestě jsme potkaly pár krav, co šly v pohodě přes cestu a šly jsme zase zpátky, abychom jely zpět do přístavu. 

Jsem strašně ráda, že jsme si vybraly pro výlet právě tohle místo, ale na druhou stranu musím říct, že tam určitě nejsou tak milí a srdeční lidé jako na Bali. Byly jsme na to od místňáků tak trošku předpřipravený, ale strašně znát, jak jsou lidi na Gili zkařený turismem, bohužel. Takže za mě na dva dny super, ale víc dní bych se tam určitě nudila a už nám chyběla naše motorka :D 


























































































































































































You Might Also Like

6 komentářů

  1. neskutočné miesto! to je ako raj na zemi :) a tie fotky s hojdačkou :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  2. Nádherné fotky, ja sa chystám na Bali ďalšie leto už máme aj vyhliadnuté ubytovanie a vďaka týmto tvojím fotkám sa tam nesmierne teším. Krásny článok a už sa neviem dočkať ďalšieho leta kedy budem môcť zažiť Bali na vlastnej koži a nielen o ňom čítať :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc, vybrala sis krásný místo, určitě se ti tam bude líbit, kdybys něco potřebovala vědět, klidně napiš! :))

      Vymazat
  3. Opravdu překrásné fotky, na Bali bych se také jednou děsně ráda podívala :-).
    Ennepenne.cz

    OdpovědětVymazat
  4. to jsou opravdu nádherné fotky ♥

    OdpovědětVymazat

NÁVŠTĚVNOST ♡

SUBSCRIBE ♡

Follow on Bloglovin