Beauty | Bioderma, Nivea, Sephora - EVA ♡ LIFE

Beauty | Bioderma, Nivea, Sephora

17:51:00

Krásný večer! Dnes mám tady pár věcí, keré jsem v poslední době vyzkoušela z pečující kosmetiky a můžu se s Vámi podělit o to, co z toho mi (ne)vyhovuje.
Začala bych Biodermou, protože od té mám doma spoustu věcí a vždy jsem s nimi byla spokojená. A tou první je mycí gel z řady Sébium, což znamená, že by se měl používat především na na problematickou nebo mastnou plet'. Od růžové řady jsem odešla proto, že se mi v poslední době trošku zhoršila plet' a proto jsem chtěla vyzkoušet, jestli mi třeba tahle řada nebudu vyhovovat víc. A to určitě nebude. Asi se to dalo čekat, ale mám po ní dost vysušenou kůži, i když jsem moc spokojená s tím, jak dokonale čistí. Na obalu se píše, že by vysušovat neměl, kvůli tomu jsem jí taky dala šanci, ale to se moc nepotvrdilo.





Dalšími produkty jsou věci od značky Nivea. Už jsem to psala, ale tohle je jedna z mých nejmilejších spolupráci, jednání je úplně skvělý a taky toho vždycky dostanu strašně moc :D Mám tady tři produkty z řady Creme Care, první je čistící mléko, další mycí krém a poslední ubrousky na odličování. Používala jsem všechno více než dva měsíce, takže můžu posoudit, že mi všechny produkty vyhovují, mají hodně jemnou parfemaci, kterou bych přirovnala k vůni klasického krému Nivea v té modré plechové krabičce, nemám vůbc problém s podrážděním ani s tím, že by se něco neodlíčilo. Nejvíc podle mě odličují ubrousky, měla jsem doma ještě bílé balení, ale to mi okamžitě zabavila sestra a už jsem je neviděla, ale zmizely za chvilku, což považuju za znak spokojenosti :D





Potom tady mám kokosové máslo od značky Palacio, ke kterému jsem se dostala tak, že ho jednou koupila mamka v Sapě a já jsem se úplně zamilovala do jeho vůně. Jinak jsem ho ale nikde jinde v obchodech neviděla. Na obličej ho nepoužívám, protože je dost mastné a musí se chvilku počkat, že se vstřebá, ale dokonale hydratuje a hlavně neskutečně nádherně voní. 


A jako poslední mám tady masku ze Sephory. Já celkově moc na ty masky nejsem a tady to nebylo jinak. Nevím, jestli něco dělám špatně, ale já prostě nikdy nevidím rozdíl. Proto by mě zajímalo, jestli to máte někdo stejně nebo u jaké masky ten rozdíl vidíte. Máte některých ze zmíněných produktů? Moc ráda si to přečtu v komentářích. Užijte si víkend! Pusu E. 




You Might Also Like

5 komentářů

  1. Bioderma je super :)

    www.lucieglam.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Gel od Biodermy mám a já si ho musím jen a jen chválit. :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  3. To kokosové tělové máslo bych určitě ráda vyzkoušela, protože mám ráda hutnější krémy a hlavně s kokosem :) BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  4. Kokosové máslo vypadá skvěle! Já vlastním olej a je mým věrným pomocníkem :)

    BLOND SITE

    OdpovědětVymazat
  5. Žádný z tvých produktů jsem nezkoušela, ale zaujal mě ten gelík od Biodermy :)

    Narozeninová soutěž o paletku Fortune Favours The Brave MUR

    OdpovědětVymazat

NÁVŠTĚVNOST ♡

SUBSCRIBE ♡

Follow on Bloglovin