Kavárna co hledá jméno | Military ootd - EVA ♡ LIFE

Kavárna co hledá jméno | Military ootd

11:02:00



Krásné ráno💋 O Kavárně co hledá jméno jsem slyšela ze všech stran, tak jsme se s Anet rozhodly, že bychom se tam měly taky podívat. Nejdřív jsme teda úplně jistě nevěděly, jestli jsme na místě správně, protože musíte projít takovým ne-moc-fancy parkovištěm a zahradou, ale nakonec to dobře dopadlo 😃 A právě už venku vypadá prostředí hezky stylově, pozadí na fotky úplně ideální 😃 Šly jsme tam už odpoledne, takže jsme si obě daly kafe a dortík a ten oreo cheesecake byl naprosto výbornej. Celkem mě překvapilo, jak je kavárna velká a i tak tam bylo úplně narváno. Takže pokud hledáte místo na schůzku nebo jen tak posedět s kamarády, tak je to fajn, ale třeba na účení bych to asi moc nedoporučila, protože je tam dost rušno. 
Na sobě jsem měla khaki kalhoty ze Zary a stejně tak i tu bundičku-pláštěnku, která je úplně skvělá a nosila jsem ji skoro pořád. Taky mám na fotkách poprvé nové vlasy, ze kterých jsem měla velkou radost. Budu moc ráda, když mi dáte tip na nějakou oblíbenou kavánu, která třeba není úplně známá a stojí za to navštívit. 💋

















You Might Also Like

3 komentářů

  1. Tiež o tejto kaviarni všade na internete čítam. Raz by som sa tam chcela pozrieť, už zo zvedavosti :)

    http://lamodaeanarchia.blogspot.it/

    OdpovědětVymazat
  2. Nikdy jsem nebyla nějakým příznivcem military vzoru, ale tenhle outfit se mi celkem líbí. Jinak krásné fotky! Do té kavárny bych se někdy taky měla podívat - když už ten název vidím v každém nadpisu. :)
    vanilková Cath

    OdpovědětVymazat
  3. Skvelé fotky :) Ten outfit vyzerá skvelo a veľmi sa mi páčia tvoje vlásky!

    www.frenchstyle.eu

    OdpovědětVymazat

NÁVŠTĚVNOST ♡

SUBSCRIBE ♡

Follow on Bloglovin