Budapest 2017 - EVA ♡ LIFE

Budapest 2017

16:24:00


Krásnou sobotu 💋 Minulý víkend jsem byla celkem neplánovaně na výletu v Budapešti, ze které jsme potom pokračovali do Vídně, ale o tom zase v dalším článku. Jeli jsme z Plzně v pátek hodně brzy ráno, cesta trvala něco okolo pěti hodin a jeli jsme se rovnou ubytovat do hotelu. Byl asi dva kilometry pěšky od centra a podle mě úplně nový, protože se jeho další části pořád dostavovaly. Odpoledne jsme se šli projít do centra, na svařák a podívali jsme se i do obchodů a večer jsme se potom vydali procházkou na hrad, ze kterého jsem byla úplně nadšená, je z něj nádherný výhled na celé město. V sobotu ráno jsme šli do naprosto kouzelné kavárny Vintage Garden na snídani, podle mě je to asi úplně nejstylovější kavárna, kde jsem byla, ale naprosto chápu, že na někoho to může být až moc kýčovité 😀 Potom  jsme stihli ještě tržnici a procházku kolem řeky. 
Obecně jsem moc nevěděla, co od Budapešti čekat. Byla jsem z ní ale strašně mile překvapená, přijde mi architekturou i celkově rozložením podobná Praze. Taky by  mě zajímalo, jak se tam líbilo Vám? Pusu E. 












































You Might Also Like

3 komentářů

  1. Na fotkách ti to moc sluší! Já se tam chystám před Vánocemi, takže jsem velmi zvědavá, jak se mi tam bude líbit :) BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  2. Absolutně miluji Budapest, byla jsem tam několikrát a vždycky mě mrzí, když tam nemam čas zaskočit na návštěvu :) Máš krásné fotky!
    Ejnets in Peru | instagram: EJNETS

    OdpovědětVymazat
  3. V Budapešti som ešte nebola, ale podľa fotiek sa mi to mesto veľmi páči. Až sa hanbím, pretože to mám na skok, keďže som z Košíc :D Tak snáď mi to čoskoro výjde :)
    World of Nicol

    OdpovědětVymazat

NÁVŠTĚVNOST ♡

SUBSCRIBE ♡

Follow on Bloglovin