BIO kosmetika Nonique - EVA ♡ LIFE

BIO kosmetika Nonique

13:28:00

Dnes bych se s Vámi ráda podělila o moje zkušenosti s německou značkou Nonique, se kterou jsem měla možnost navázat spolupráci prostřednictvím eshopu Bio-shopik. Od této značky jsem ještě žádné výrobky nevyzkoušela, ale už několikrát jsem o ní četla spokojené recenze. Jedná se o produkty, které neobsahují žádná umělá barviva, parafíny, parabeny, PEG ani silikony. Nejvíc mě zaujala intenzivní příjemná vůně všech produktů. Více si můžete přečíst tady


plody Noni jsou součástí každého produktu


Prvním produktem, který jsem si vybrala, je oční krém z hydratační řady. Je primárně určen pro suchou a namáhanou plet', ale já ho používám k osvěžení, na pleti působí moc příjemně. Obsahuje spoustu BIO přísad, především oleje: jojobový, avokádový a také aloe vera. Má krásnou svěží vůni, v popisu je přirovnávána k limetce, ale já z něj pokaždé cítím avokádo, které mám moc ráda. Sice ho nepoužívám každý den, protože si nemyslím, že je to pro moji plet' nezbytné, ale po náročném dni dokáže citlivé okolí očí krásně zklidnit.  Když jsem ho ale použila asi počtvrté, tak jsem měla přesně ta místa, kde jsem krém použila, hodně červená, takže ho ted' radši chvíli používat nebudu, nejspíš to bude mou citlivou pletí. Prodává se v 15 ml balení a stojí 184 korun. 







Další věcí, kterou jsem si vybrala, je plet'ová emulze na obličej z řady Tropic, která obsahuje mimo jiné BIO kokosový  a babasový olej a také banán. Musím říct, že z právě banánová vůně je právě to, co z něj cítím určitě nejvíc, je to hodně intenzivní vůně, připomíná mi banánovou zmrzlinu, kterou zbožňuji :D Používám ho ráno před nanesením make-up a musím na něm ocenit hlavně to, že se velmi rychle vstřebá a přesto krásně hydratuje, což je hlavně v chladnějších dnech potřeba. Na eshopu ho koupíte za 204 korun a obsahuje 50 ml.




Last but not least, dalším produktem je tělové mléko Vital. Ze všech tří výrobků má určitě nejintenzivnější vůni, která se podobá čerstvému smoothie z tropického ovoce. V jeho složení najdete BIO pomerančový a Kukui olej a kiwi, má úžasnou vlastnost díky které chrání pokožku před ztrátou vlhkosti, což je pro mojí suchou plet' ideální. Jsem s ním moc spokojená, protože většinou musím používat jen neparfemovaná lehká plet'ová mléka, po jiných mě totiž často nepříjemně štípe pokožka, ale s tímto jsem i přes jeho silnou parfemaci neměla žádný problém. Konzistence je trošku hutnější a musí se pořádně rozetřít, ale vsákne se do několika minut, takže není problém ho používat i ráno. Jeho balení obsahuje 200 ml a stojí taky 204 korun. 



Máte už zkušenosti s touto značkou? Jak se stavíte k BIO produktům obecně? :)


You Might Also Like

19 komentářů

  1. S bio produkty zkušenost nemám. Značka bio mě nějak nebere, protože tomu moc nevěřím. Ale líbí se mi moc obaly a třeba jednou najdu nějakou značku která mě o tom že je bio přesvědčí :-)

    Just be yourself by Petra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já na to teda většinou taky moc nejsem, ale tahle značka mě moc potěšila, hlavně všechno krásně přirozeně voní :))

      Vymazat
  2. S touto znacnkou zatial nemam popravde ziadne skusenosti, na zaklade recenzie si ma ale celkom nalakala na ten telovy krem, ta kombinacia voni znie naozaj velmi dobre. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě bych ho doporučila, voní vážně nádherně:))

      Vymazat
  3. tuto značku neznám, a k bioproduktům se stavím docela skepticky- jak může být něco bio, když se třeba dešťový mrak vytvoří v ostravě a doputuje na místo produkce a tam se vyprší i se škodlivýma látkama.....značka bio je u nás velmi nadhodnocena...ve světě to mají alespoň trochu zařízené jakousi společností, která na opravdické bio produkty nalepí značku. Těch produktů, co získá tu nálepku, je ale na celém světě opravdu hodně málo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já obecně taky nejsem zastáncem všech bio produktů, ale po vyzkoušení mě tyto věci zaujaly kvůli jejich dalším vlastnostem, určitě to není tak, že bych o nich psala právě proto, že jsou bio. Spíš to beru jako bonus, že by měly být na přírodní bázi a tím pádem i šetrnější k pleti :)

      Vymazat
    2. Myslíte si, že děšťový mrak přes Ostravu doputuje až do Karibiku? A myslíte si, že německé testy jsou podhodnoceny? Co se toho týče, mají jedny z nejpřísnějších kritérií... Ale to už je třeba se trochu zajímat...
      Jinak podle mě je značka Nonique jedna z nejlíp cenově dostupných bio produktů na našem trhu...

      Vymazat
  4. S touto značkou jsem se zatím nesetkala, ale vypadá velmi dobře :)
    Hedwica

    OdpovědětVymazat
  5. Měla jsem od nich tělové mléko Tropic, a byla jsem s ním hrozně spokojená :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě právě vůně řady Tropic zaujala nejvíc ze všech věcí, co jsem vyzkoušela:))

      Vymazat
  6. ja som zatial pobozkana iba balzamom na pery Nonique Lime and lemonade:) mrknite na recenziu u mna.
    http://lifeparade-by-bashi.blogspot.se/2013/10/zdrave-pery-s-prirodnymi-balzamami.html
    Inak som citala same pozitiva na ich kremy na ruky a tekute mydla, urcite niekedy vyskusam.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky vypadá krásně :) já bych dál chtěla vyzkoušet ještě mycí gely na obličej, hodně jsem o nich už četla :))

      Vymazat
  7. Mám akorát zkušenost s jedním krémem, už ani nevím jak se jmenuje, myslím něco pleťová emulze, má podobné balení jako tvůj poslední produkt akorát v modré barvě. :) někde na blogu určitě mam recenzi :D))

    Blog ϐook of ϐeauty

    OdpovědětVymazat

NÁVŠTĚVNOST ♡

SUBSCRIBE ♡

Follow on Bloglovin