Milý Ježíšku... - EVA ♡ LIFE

Milý Ježíšku...

19:36:00

Možná se Vám to bude zdát trošku brzo, ale Vánoce jsou tady už za měsíc a kousek a tak jsem se rozhodla napsat článek o tom, co bych si přála k Vánocům dostat. Už dlouho jsem si chtěla koupit nějakou kvalitní tašku, ale pořád se nemůžu rozhodnout mezi LV Neverfull a klasickou taškou Hamilton Michael Kors. Budu ráda, když mi napíšete, jaké s nimi máte zkušenosti Vy :) Potom bych si přála holinky, spíš než Hunter asi klasické černé se cvočkama, ale nikde jsem nemohla sehnat pořádný obrázek :D Taky bych potřebovala novou peněženku, nejlépe aby se hodila k té nové tašce. Mám tam taky několik věcí na sebe  a velkou radost bych měla ze štětce od Mac nebo z výrazné červené rtěnky, třeba Ruby Woo. Další věcí je prstýnek, chtěla bych stříbrný, protože mám v té barvě většinu doplňků. Vždy jsem dostávala spoustu knížek, ale poslední dobou se na to trošku zapomínalo, tak doufám, že to letos bude jinak :)


Co si přejete k Vánocům Vy? Už jste začali nakupovat dárky? :)

You Might Also Like

9 komentářů

  1. Odpovědi
    1. Porad se nemuzu rozhodnout, ale vetsina lidi mi taky rekla MK, tak jeste uvidim :D :))

      Vymazat
  2. Nejsem fanouškem LV takže určitě MK (já jí snad brzy už budu mít také) :))) Jinak zrovna dnes jsem si také dělala wishlist tak ho v průbehu týdne dám také na blog :)
    Dárky mám zatím pro přítele a kámošku jinak zatím nic :(
    http://angellovely-things.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Me se libi ta neverfull LV:) a hunter holinky tez chci:D

    PS: Zapoj se do giveaway o printic fotky na mem blogu:)
    http://bridgeofmemories.blogspot.co.uk/2013/11/printic-giveaway.html#comment-form

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak Neverfull je právě klasika, určitě bych ji někdy časem chtěla, protože ted' se nejspíš rozhodnu pro tu MK.. :) podívám se :))

      Vymazat

NÁVŠTĚVNOST ♡

SUBSCRIBE ♡

Follow on Bloglovin