Předsevzetí 2014? - EVA ♡ LIFE

Předsevzetí 2014?

12:23:00

Na začátek bych chtěla říct, že předsevzetí k novému roku vlastně ani moc ráda nemám a většinou si žádné nedávám. Řekla jsem si ale, že psaní tohoto článku by mohlo být takovým zamyšlením nad tím, co bych mohla vylepšit nebo i trošku změnit.







1. Učit se víc a pravidelněji. Letos se budu hlásit na školu, kam berou jen kolem tří procent uchazečů a  i když se dost učím od začátku školního roku, tak budu muset ještě přidat. Chci si říct, že se budu učit třeba minimálně dvě hodiny každý den, protože to občas dopadá tak, že dva dny nic a pak ležím v knížkách až do noci. 

2. Zkoušky z angličtiny na úrovni C2. Ráda bych se o ně pokusila, nejspíš na podzim, protože takový certifikát se podle mě nikdy neztratí a nemá ho zase úplně každý.


3. Chodit dřív spát. Do školy totiž často vstávám už před šestou a jsem dost unavená. S tím celkově souvisí i trošku zdravější životní styl, nemůžu říct, že bych jedla nezdravě, protože třeba do fastfoodů skoro nechodím a k tomu mám treninky čtyřikrát týdně, takže pohybu mám dost, ale třeba čokoládu bych občas vynechat mohla.

4. Začít víc číst. Jako malou mě od knížek nemohli vůbec odtrhnout a ráda bych se vrátila ke zvyku, kdy jsem před spaním přečetla aspoň pár stránek.


5. To poslední se týká právě blogu, chtěla bych psát víc článků o kosmetice, je to určitě časově víc náročné, než 'povídací' články, ale přijde mi, že mají význam a já si moc ráda čtu tipy na nové věci, které bych chtěla vyzkoušet a často jsou to věci, kterých bych si v obchodech ani nevšimla. 

Potom tady je ještě několik věcí, které bych si ale chtěla nechat pro sebe:) Budu moc ráda, když mi do komentářů napíšete, jak to máte s novoročními předsevzetími Vy a jestli třeba máme něco společného :)


You Might Also Like

20 komentářů

  1. Moc hezké předsevzetí. :) Jinak přejeme ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc! Taky přeju št'astný nový rok:))

      Vymazat
  2. Já předsevzetí nikdy nedodržím, tak si ho raději nedávám abych pak nebyla zklamaná :D. S tim spánkem, čtením a učením bych to ale měla dělat taky.. :/ Jinak krásný novy rok ! :) snad ti tyhle body půjdou snadně

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si právě taky potom připadám špatně, když přijdu na to, že to na konci roku moc nevyšlo :D jinak děkuji a taky přeju krásný nový rok:))

      Vymazat
  3. No v tom že by som chcela aj ja viacej čítať sa zhodneme. Vlastne som s tým už začala. Ja by som sa v tomto roku ešte chcela viac hýbať, treba také korčule a švihadlo by nebolo na škodu. Ale primárne sa so snúbencom snažíme o bábo, takže dúfam že to v tomto roku klapne :) Máš velm pekný blog!! Želám krásny nový rok a úsmev na tvári :)
    Gold Phoenix

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to budu držet palce, aby to vyšlo!:) taky přeju krásný nový rok a děkuju moc:))

      Vymazat
  4. Happy New Year 2014 ♥
    alexxieoffiacial.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  5. Great Post!
    I follow you now on GFC & Bloglovin, hope you follow back♥
    & a happy new year!:-)
    http://inaalovephotographie.blogspot.de/

    OdpovědětVymazat
  6. Skvělá předsevzetí, doufám že se ti splní! Krásný rok 2014 :)
    http://michaelavebrova.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Já tedy rozhodně souhlasím s učením, čtením a vlastně i tím zdravějším stylem :-) Takže jsme na tom dost podobně :-) Ale tak nějak to mám spíš jako cíle, než jako předsevzetí, protože ta mi nikdy moc nevydrží.. :-X

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já to mám bohužel taky tak :D ale musíme se snažit :)

      Vymazat
  8. all the best for U in the NY:)
    please visit me in free time:)
    http://mesmerize87.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  9. Pekný článok. Držím palce nech sa ti to všetko podarí splniť a aj veeeeľa navyše. Ja sa ešte len na takýto článok chystám. Teda napísaný ho mám len ho treba upraviť. Predsavzatia si už dávno nedávam, lebo nikdy to nevyšlo. Ale teraz som si dala niečo ako Chcela by som a uvidím, či sa podarí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju! potom si ho moc ráda u tebe taky přečtu :))

      Vymazat
  10. Tak ti teda prajem aby sa ti v novom roku podarilo splnit vsetky ciele. :)

    OdpovědětVymazat
  11. Hezký článek, pěkná předsevzetí. Já mám problém, že si nemůžu pomoct a každý rok si prostě nějaká musím dát :D¨

    http://nicolexs.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Předsevzetí sou krásná jen je neporušit :-)

    OdpovědětVymazat

NÁVŠTĚVNOST ♡

SUBSCRIBE ♡

Follow on Bloglovin