Co mě na blozích vůbec nebere - EVA ♡ LIFE

Co mě na blozích vůbec nebere

13:04:00

Krásné pondělí, 

dnes Vám chci představit pár věcí, které mě na blozích moc neberou.. Sama ráda čtu podobné články a dozvím se o blogerkách něco nového, tak snad se bude líbit i Vám :)

Taky bych Vám moc chtěla poděkovat za to, že můj blog dosáhl sledovanosti 40 000, mám z toho obrovskou radost a jenom díky Vám čtenářům :))





Gramatické chyby

Sebeprezentace je na blogu pro mě ta nejdůležitější věc. Styl psaní hned zaujme snad každého a podle něj si o autorovi článku udělám obrázek. Není třeba vysvětlovat, proč je psaní bez gramatických chyb žádoucí, nemluvím o občasném překlepu nebo chybě v čárce, to se může sát a stává každému, ale i/y a mě/mně je už docela dost.. Není takový problém si po sobě článek alespoň dvakrát přečíst a překontrolovat. Já třeba vždycky poprosím přítele, aby si článek vždy přečetl, protože se někdy stane, že taky něco přehlédnu:)


Silikony v šamponech

A všechny věci, kterých si někdo najednou všimnul a dělá se z toho objev století. Přijde mi naprosto hloupé se zaměřit jen na to, že určitý šampon neobsahuje silikony, ale málokdo se podívá na zbylé složení produktu, nejde přeci odebrat jednu věc a je z toho super šampon, to bychom museli zkoumat produkt jako celek a zaměřit se na jeho celé složení. 


Články o nehtech 

Opravdu mě nebaví číst si o nových odstínech laků na nehty, někdy třeba pochválím barvu, která mě opravdu zaujala, ale že bych je vyhledávala, tak to opravdu ne. Bude to hlavně tím, že si jednou za dva až tři týdny zajdu udělat gelové nehty a tím pro mě starost o ně končí. Navíc bych nikdy nedala za lak hodně peněz, takže články o novém OPI laku pro mě opravdu nejsou přínosné.

Ladybox, Senzabox, cokolivBox

Tohle je hodně individuální téma. Úplně chápu, že někomu jejich koncept vyhovuje, vyzkoušet nové věci, po kterých bychom se v obchodě ani nepodívali a možná tak objevit něco, co si budeme kupovat pravidelně. Mně je ale líto dát tolik peněz za něco, co mi možná nebude vůbec vyhovovat a radši je utratím za něco jiného, o čem s jistotou vím, že mi udělá radost. Proto mě takové recenze vůbec neberou.

Avon, Oriflame

U těchto značek mě nejvíc vadí způsob jejich prezentace a prodeje, nebavím se ted' o kvalitě. Nemám ráda všechny ty dotěrné slečny, které všechny zastavují a vnucují jejich produkty. Ještě víc mi vadí různé katalogy, ze kterých si máte věci vybírat. Podle mě už všech Avon a Oriflame ladies bylo dost.

Giveaway

Články výhradně o giweaway zásadně přeskakuji a nečtu. Nelíbí se mi, když se tímto způsobem snaží začínající blogerky nalákat čtenáře, blog přece nečtu kvůli jedné rtěnce za stovku, kterou možná dostanu, ale kvůli obsahu článků a osobnosti autora, který mě zaujal :)

Recenze na ten samý produkt u každého blogu

Je sice fajn, že jsou některé firmy natolik vstřícné, že pravidelně posílají několika blogerkám jejich produkty, ale když v rozmezí týdne vidím recenzi na ten samý produkt, tak mě to dokáže celkem otrávit.

Vlastní eshopy

Tak tady je asi dost jasné, co tím myslím, nemám ráda v článku odkazy na produkty, které si můžeme koupit u blogerky v eshopu. Je to určitě super marketingový tah, když má blog velkou sledovanost, ale mně se to prostě nelíbí. Podle mě by to měly být dvě naprosto oddělené věci.. Z toho důvodu třeba nečtu blog Plumfoolery, sama autorka je mi dost nesympatická, i když dřív jsem některé její články ráda četla, poslední dobou mě docela zklamala svým přístupem.

Co si o tom myslíte Vy? Jaké věci neberou zase Váš? Budu moc ráda, když mi svoje názory napíšete do komentářů :)

You Might Also Like

18 komentářů

  1. Většinou s tebou souhlasím, což mě přivádí k tomu, že musím víc hlídat tu gramatiku :D .)

    OdpovědětVymazat
  2. Giveaway, Nehty a Ladybox taký není moje oblíbené čtení! :)
    tonyhumble.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Souhlasím s tebou témeř ve všem a teď jsem se začervenala, protože gramatiku bych si měla hlídat a hned nejpozdější článek na blogu je o nehtech. :D Ale ještě bych napsala k tomu giveaway - nemám ráda komentáře typu: Pěkný - zvu tě na mou giveaway (tzn. článek jsem si nepřečetla hlavně na to klikni) :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. přesně ty komentáře myslím! nevadí mi, když někdo třeba odsáhne určité sledovanosti a udělá giveaway jako poděkování, ale tohle teda ne :D :))

      Vymazat
  4. souhlasím úplně se vším :)

    OdpovědětVymazat
  5. Skoro vo všetkom s tebou súhlasím, hlavne tá gramatika, aj keď ja osobne sa snažím písať bez chýb, vždy sa mi tam nejaký ten preklep dostane. :-)

    liveinfoxworld.blogspot.com

    ...

    OdpovědětVymazat
  6. Moc dobrý článek! Souhlasím také se vším!:-)

    OdpovědětVymazat
  7. Já se musím osobně přiznat, že čárky jsou i můj problém :-) Jinak s tebou souhlasím ale jsou i časy, kdy se ráda podívám na článek o laku nebo boxu.

    OdpovědětVymazat
  8. tiež som háklivá na gramatiku a potrpím si na to :D aj u seba sa snažim si dávať pozor a prečítam si to možno aj 5x po sebe:D už keď niečo robím,tak poriadne, nie to odfláknuť..takisto idú pomimo mňa všetky tie Box-y..dobre si to všetko vystihla ale:)

    OdpovědětVymazat
  9. V něčem se shodneme :)
    Také nejsem odvařená ze článků o nových lacích a podobných věcech ohledně nehtů, na druhou stranu když je článek o nějakém novém způsobu zdobení, popřípadě návod na blogerčin způsob, to mi už nevadí a omrknu to pro případnou inspiraci.
    Nekonečné recenze o boxech mi přijdou trochu úmorné, když se objevují na každém blogu, proto jsem si ostatně také prověřila ,kolik těch boxů vlastně existuje :D ale nebráním se je párkrát ozkoušet, abych si udělala lepší názor.
    A víceméně sedne i ten zbytek :)

    OdpovědětVymazat
  10. Zo všetkého najviac súhlasím s bodom o gramatike :) a naopak mám rada články o nechtoch :) Inak sa v podstate zhodneme :)

    OdpovědětVymazat
  11. docela souhlasím, i když třeba lady box mi nevadí.. taky patřím mezi ty, které rády zkouší nové věci, ale jestli bych za to ty peníze dala, to nevím :D
    btw. gramatika některých autorů je vskutku k pláči. Dost se snažím, abych na tom gramaticky byla co nejlépe :D

    OdpovědětVymazat
  12. Tieto druhy článkov mám rada lebo aspoň zistím ,či robím niečo na svojom blogu zle :) ..a články o nechtoch robím aj ja a tie si aj rada pozriem ale s tou giveaway s tebou úplne súhlasím -_- ako keď je giveaway tak nech je ale nemusia tie dievčatá na všetky blogy písať ,že pozývam ťa na giveaway ..to ma dokáže vytočiť !

    Be perfect is simple

    OdpovědětVymazat
  13. Až ti ty gelovky zničí nehty jako mě, tak se o drahé laky a všemožné odstíny zajímat budeš ;)
    To, že někdo píše o Avonu neznamená, že ti to nutí, ale píše recenze na daný produkt, ne vše je v avonu špatné.
    Recenze na zaslané produkty k testování jsou jaksi nutné, když ses jim k tomu zavázala, tak ti toho moc nezbyde.
    Boxy mě taky neberou, ale kolikrát je tam opravdu něco dobrého tak proč se o tom nedozvědět?
    Giveaway dělají i blogerky, které mají tisíce čtenářek nejen začínající ;)
    Se zbytkem souhlasím

    OdpovědětVymazat
  14. Asi s polovičkou tvojho zoznamu musím len súhlasiť! :)

    OdpovědětVymazat
  15. Tohle je úžasný článek, dá se říct, že s většinou souhlasím. Mě teda nejvíc vadí ty recenze na Avon a Oriflame výrobky. Jasně, od těchto značek vlastním taky pár věcí, ale dělat o jednom výrobku článek s recenzí mi přijde zbytečný a hlavně mi to prostě vadí, protože blogerky by měly recenzovat věci lepší, Avon a Oriflame jsou pro mě to nejhorší co může být.

    OdpovědětVymazat

NÁVŠTĚVNOST ♡

SUBSCRIBE ♡

Follow on Bloglovin