Zimní wishlist - EVA ♡ LIFE

Zimní wishlist

14:59:00

Ahoj, 

po delší době mám pro Vás další článek (vymlouvat se na zkouškové mi přijde trošku jako takové blogerské klišé, tak se dnes přidávat nebudu :D), tentokrát je to seznam věcí, které bych si ráda v blízké době pořídila. Musím říct, že se poslední dobou můj vztah k nakupování docela změnil. Dřív bych nemohla jít do nákupního centra bez toho, abych nekoupila alespoň tričko ve slevě nebo něco na krk, ale ted' už se toho bez problému dokážu vzdát. Snažím se o tom, co kupuji, víc přemýšlet a dívat se i na materiál a zpracování, kozačky bych si nekoupila kdyby nebyly kožené a každý měsíc si nepořídím tašku ve výprodeji v HM nebo v Zaře jako jsem to vždycky dělala a radši si našetřím na nějakou pořádnou kvalitní. To samé platí i s kosmetikou, ale tam je to trošku složitější, protože ráda zkouším nové odstíny rtěnek a nebudu si kupovat všechny jen od Mac za 700, když mi třeba nebude ani vyhovovat. Je mi jasné, že se docela těžko odolává nekupovat si všechny ty blbosti, které 'strašně potřebuju' a trošku nad tím přemýšlet, ale myslím, že se vyplatí se o to aspoň pokusit :)


denní krém od Loccitane, Bobbi Brown press powder, tvářenka od Nars, plet'ové masky od Lush, tmavě červený lesk na rty Mac, zlaté hodinky DKNY, hnědé menší taška přes rameno Michael Kors, holinky z obchodu The Adress Idea, šedivý kabátek s 'koženými' rukávy 

Budu moc ráda, když mi napíšete, co z toho třeba máte doma nebo co si chcete pořídit Vy:)





You Might Also Like

13 komentářů

  1. Také se snažím méně nakupovat, jen to co potřeuju. Děsí mě ty přervané skříně a pocit, že pořád nemám nic na sebe :)) A hezké věci máš vybrané! :) Ten lesk vypadá skvěle! :)

    http://miss--xy.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. přesně ten samý pocit mám často taky :/ děkuju:))

      Vymazat
  2. Tá tvárenka vyzerá zaujímavo :) Kika

    OdpovědětVymazat
  3. Líbí se mi tvůj přístup, sama to tak vidím také :) Dřív jsem byla hrozná a utrácela za blbosti. Mám doma takových šperků (teda, bižu)... a např. nosím pořád dokola stejně jen perličky (bílé a stříbrné) a nějaké výrazné náušnice vezmu občas :D
    Ale už opravdu dost dlouho nakupuji jen tehdy, když něco potřebuji. A pokud chci nějaký fakt hezký kousek jednou za čas, dopřeju si ho bez výčitek a jsem pak spokojená :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S těmi naušnicemi mám to samé, nosím vlastně jen jedny, které jsem dostala od přítele:) A musím říct, že mi z těch věcí, které si koupím jednou za čas, vydrží radost mnohem déle :))

      Vymazat
  4. Schvalujem tvoj pristup. :) A co sa tyka wishlistu, brala by som snad kazdy jeden kusok. ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to mám radost, že se ti ty věci taky líbí:))

      Vymazat
  5. Hodinky mám taky vybrané od značky Guess a plánuji si je koupit z peněz za brigádu :) a z kosmetiky mě lákají slavné EOS balzámy :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nad Eos už taky delší dobu přemýšlím, ale ráda bych sena ně nejdřív podívala, než si je objednám, ale nevím kde by se prodávaly :/ :))

      Vymazat
  6. Také jsem začala trochu více přemýšlet co vážně potřebuju a co chci... :)

    OdpovědětVymazat
  7. Hezke vecicky ! :) ty botky jsou bozi=)

    OdpovědětVymazat
  8. niečo podobné mám na pláne aj ja :)

    http://victoriamerlot.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat

NÁVŠTĚVNOST ♡

SUBSCRIBE ♡

Follow on Bloglovin