Random 10/2/2014: novinky, update - EVA ♡ LIFE

Random 10/2/2014: novinky, update

15:59:00

Krásné pondělí,




ačkoliv si poslední dobou moc oblečení nekupuji, tak jsem si v posledních dnech koupila dvě věci, obě nudně černé. Nejdřív obyčejnou černou skater skirt z HM a potom jsem úplně náhodou objevila černou košili v Tally Weijl, kam většinou nechodím vůbec, protože mám docela problém s jejich kvalitou. Tahle košile se mi ale zalíbila hlavně proto, že nemá zlaté detaily, taky si všímáte, že je poslední dobou cpou úplně na všechno? Vzhledem k tomu, že ráda nosím i stříbrnou, se mi to moc nezamlouvá. Tahle je navíc z moc příjemného materiálu a vzadu je delší, takže se dá nosit i k legínům. 





V drogeriích jsem nic převratného, co by stálo za vyzkoušení, nenašla, ale koupila jsem si pár základních věcí a taky jsem moc zvědavá na Clear-up strips od Nivea, protože ty od Balea mi moc nevyhovují, i když je pořád používám, dokud nenajdu něco lepšího. Zkoušela jsem odličovací mléko s panthenolem od Salvus, je hodně šetrné a používám ho hlavně když mám na sobě hodně makeupu a potřebuju se pro začátek odlíčit něčím pro citlivou plet',  abych to hned nedrhla micelárkou. Voní příjemně a ne moc intenzivně, což mi taky vyhovuje. Obsahuje také přírodní extrakty z měsíčku a levandule, hodí se i pro namáhanou plet' sluníčkem, kterou zklidňuje, na léto ideální. Od stejné firmy jsem vyzkoušela i olivový krém s ibiškem, který mi ale bohužel moc nevyhovoval. Po nanesení na plet' mě trošku pálil, což mě u mojí citlivé pleti nepřekvapuje. Dala jsem ho ale mamce a ta je s ním moc spokojená, mimo jiné je má také zabraňovat předčasnému stárnutí pleti, takže bych ho doporučila spíš starší pleti. Čistící mléko od Ryoru jsem ještě nezkoušela, ale určitě o něm napíšu recenzi. Dvousložkový odličovač od L'oreál mám doma poprvé, je to klasický voděodolný odličovač, nedráždí mi oči a poradí si i s benefit'áckou řasenkou They're real, což taky není úplně pravidlem u ostatních odličívačů. Takže za mě spokojenost. 



Taky mám dva nové náhrdelníky, oba dva jsou do zlata a docela překvapivě mi jeden z nich koupila babička, protože se jí moc líbil, tak ho vzala i pro mě. 



Minulý týden mi zase začala škola, k tomu se chci taky věnovat příteli, tancování, přípravě na jinou vysokou školu, práci.. Je toho docela dost, ale ráda si udělám aspoň někdy čas na blog, protože mě psaní opravdu baví. Několik dní jsem ted' pracovala na Svatebním veletrhu v hotelu Diplomat, tak se můžete těšit na několik fotek v některém z dalších článků. Taky mám pár výrobků, na které bych ráda napsala recenzi, z některých z nich jsem vážně nadšená. Budu moc ráda, když mi napíšete, co nového jste si koupili Vy :) Taky u Vás dnes tak krásně svítilo sluníčko?:)


You Might Also Like

8 komentářů

  1. Ten náhrdelník :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Také se mi nejvíce líbí ten náhrdelník..:) Také mám moje novinky na mém blogu - www.lucieruzickova.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Teď jsem si koupila podobný náhrdelník, jako máš ty a hrozně moc se mi líbí!

    OdpovědětVymazat
  4. Pastelová modrá teď na jaře pofrčí, jdu si pro stejně barevnou košili, jak je ten náhrdelník :))) Krásná barva.

    OdpovědětVymazat
  5. Ten náhrdelník je překrásný !! Pěkný článek, a stou kvalitou a Tally Weilem máš úplnou pravdu :-)



    poli-sirotina.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. super náhrdelník :O mam na ne slabosť uplnu :)

    http://victorys-diary.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj, máš krásny výrazný náhrdelník... a pozdravuj babičku, výborne ti kúpila :-)
    katharine-fashionisbeautiful

    OdpovědětVymazat

NÁVŠTĚVNOST ♡

SUBSCRIBE ♡

Follow on Bloglovin