Random pictures - EVA ♡ LIFE

Random pictures

10:36:00

Krásné páteční dopoledne, 

podle všeho máte random články rádi, což mě nepřekvapuje, protože je sama taky moc ráda čtu. Přidávám do nich většinou fotky z instagramua občas i něco navíc. Chtěla bych je začít dělat pravidelně  každý týden nebo dva a spojila bych je s takovým kecacím článkem, kde bych se zastavila nad něčím, co mě v poslední době zaujalo nebo jsem nad tím přemýšlěla. 

Taky bych se chtěla zeptat na Váš názor, jestli by se Vám takové články líbily. Také jsem přemýšlela, že bych začala dělat outfitové posty, ale nejsem si úplně jistá, jestli by Vás to vůbec bavilo. Budu moc ráda, když mi napíšete do komentářů, jaké články patří mezi nejoblibenější. Randomy, outfity, tagy, kosmetické recenze… Děkuji za všechny názory :) 







práce na svatebním veletrhu


čekání na miláčka*


Valentýnská večeře   


Spolupráce s Yves Rocher

Itálie 






Co jste v posledních dnech dělali Vy? :)

You Might Also Like

14 komentářů

  1. Krásne fotky :) Mňa by outfity jednoznačne bavili. Outfitové posty mám na blogoch najradšej, pretože sa často inšpirujem :) Takže u mňa outfity určite áno.

    OdpovědětVymazat
  2. Jsi strašně krásná, moc tě obdivuji!!! Ta valentýnská večeře je fakt k nakousnutí, taky jsme s přítelem byli :) Fotky z hor vypadají krásně, já letos bohužel nikde nebyla, nějak to nevyšlo časově. :(
    Koukám, že se asi hlásíš na 1.lf :) Jak jsi na tom s přípravou?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, takový komentář vážně potěší :* příští rok to určitě vyjde:)
      Jinak ano, zatím si procházím modelovky z 1.lf, abych měla jistotu, ale můj sen je Motol:) Co ty? taky se hlásíš na LF? :)

      Vymazat
    2. Jojo, hlásim, jinak bych to nevěděla :) Ty chceš tedy na druhou? Prý je to těžké se tam dostat, ale ty to určitě zvládneš;) Já bych se nejvíc asi bála těch přijímacích pohovorů :D

      Vymazat
  3. Mám ráda tyhle posty. Jinak ten dezert z valentýnské večeře vypadá báječně.

    OdpovědětVymazat
  4. Skvelé fotky! A super článok. Inak na mojom blogu práve prebieha giveaway tak aj si sa ešte nezapojila, chcelaa by som ťa na ňu pozvať :)
    http://nalensworld.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  5. Random pics mám nejraději, je to příjemné na pohled a praktické shrnutí uplynulého týdne, měsíce. Jednou z tebe bude pěkná nevěsta =)

    OdpovědětVymazat
  6. Jsi krásná :-)!

    Jinak moc hezké fotky a ty svatební šatky, juhu :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Ty jsi nádherná! Víc tvých fotek a pořádně to tu rozjeď <3

    www.katerina-f.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

NÁVŠTĚVNOST ♡

SUBSCRIBE ♡

Follow on Bloglovin